[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
利益衝突既問題
我係佢就會話:搣時~見到你咪面紅囉~
F1嗰陣有條友覺得坐佢前面個女仔好煩
跟住上上下堂拎較剪剪咗佢一執頭髮
本身得啲同學知
點知個女仔包住執頭髮拎返屋企比佢個當差嘅老豆睇
佢老豆即刻發晒爛渣打比學校投訴
最尾條友比人記咗個大過
咁似之前巴士個阿伯
有條友好鍾意磨碎啲粉筆,然後將啲粉一嘢潑去前面個男同學,仲要持續咗一段長時間 ,最後比老師發現咗,記咗小過
勿相認
容彩娥算唔算係所有官校嘅傳奇
呢種老師如果佢願意,畢業後可以同佢做一世朋友!
元中仲band1咩?自從dse開始就跌到band3喇
已相認
唔差再講埋個校長抆屎唔係抆一次
而係一條毛巾抆幾次先俾工人姐姐洗
慳水喎
港島山區學校?
有個男同學係廁所對住學校一個都算靚既女同學相打丁,仲要邊打邊嗌個女同學個名,錦明目張膽就自然周街都知,個女仔同返佢條仔講,後來個男同學放學比人用士巴拿扑到入醫院。
班主任係變態嘅,班上面有兩個特別跩嘅男同學
狂喺度整古做怪騷擾上堂,老師決定SM佢哋
搵啲粗麻花繩綁起佢哋隻手,要佢哋背對背成堂
「睇下你哋點樣傾計!」
佢哋梗係照傾啦,仲係咁想整甩條繩
磨擦得太勁隻手流血,班主任都係冇理到
上堂睇住呢啲畫面真係驚險萬分
樓主校長係咪教chem?
F2有個幾靚女嘅ABC同學出名淫賤,我哋嗰堆女仔好唔妥佢,有同學抄佢櫃桶啲嘢搵到本筆記,點知係性愛日記,每頁都寫低日期發生過啲咩,例如同佢男朋友喺K房度扑嘢含撚,仲寫到繪型繪聲好詳細,講到好爽咁。我哋成班見到即刻起哄,攞咗佢本日記上圖書館影印派比全校同學
lm
好似有啲印象
有條友喺尿兜度痾屎,搞到校長喺早會呼籲「屎係痾喺馬桶度」。

結果嗰條友好聽校長話,喺馬桶邊上面痾咗條好長嘅屎
曾經有個同學番學搭巴士,但留左個書包係巴士上面
自己推到1001!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞