[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
應該教咗一兩年書。係一個以為自己好風趣但教書好撚廢嘅肥毒撚
女人?
諗起個情境好好笑
仲開左好撚多個Facebook AC
天台港女吹個單個男女主角都係讀我個間
流出後好多人圍住個班房門口話要見下主角
我諗我同你差唔多年份
未聽過mxt有呢啲事,可能我毒啦
荃灣中學?
呢個班主任好冇口德,有個女仔屋企有事要請事假,佢爆人地家事比全班知
冇理過當事人感受
佢比人笑打字機,我覺得佢抵死
有個朋友好中意扮仆街引人笑
結果有一日仆完街之後
有條友多口講 逼佢食鞋啦
之後真係有人真係除左隻鞋塞左入佢個口到
結果比人笑足3年
有一年學校旅行完左 成班係學校玩
有一個fd同女朋友分手 條女比帽佢戴
個陣個fd就同佢女朋友傾 點知條厹突然出黎護花
我地班有人見到 對住操場大叫:條厹出撚左黎!
因為一班人一條心 之後成班衝過去圍撚住個厹

嚇撚到佢地成級圍埋圍黎睇我地屌柒條厹
從此之後對婊子與狗係學校出晒名

點知最後條撚樣又同翻條友一齊 幫佢都嘥鳩氣
係咪吳X立同陳X傑?
有人打架失手掉左個書包落停車場,整爛左副校架車
彩虹?
我個期個個睇火影
日日比人千年殺
教育界嘅清泉
為人師表,好似耍猴戲
初中同班有個帶老牛番學想斬鳩女班長,點知果日訓導心血來潮check書包,之後好似要上庭入男童之類
啱呀得band1仔先會為左出席率搞咁多野,band3既話話知你lum我班直頭唔返啦
之後都係同一班既(問題份子班,雖然全級第一都同一班 ),有個fd中二退左學,隔左無耐唔知邊到傳佢係大陸啲黑幫混戰死左,仲要傳到大半既老師都以為係真,之後個年年尾佢番左學校一轉,死就無死,不過上面兩隻門牙無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞