[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
好叻
當時有兩個男仔 一個高form一個低form 爭緊同一條女 所以霸左半個籃球場1v1 之後成棚人望撚住佢地兩個
佢儲埋唔用?
而家有最低工資都難儲,
以前M記一個鐘得十幾廿蚊架咋
正常人12秒100m, you竟然要5分鐘,legendary!
1516 dse?
15先岩
我又冇講去到幾遠食
桂華山
仲有個chem好勁既啊蛇,佢連我咁蠢既人都教到我考得好勁,可惜,偷拍裙底,最尾自首
當年中學上化學堂,個呀SIR係short short地就全班都知,所以每次d人都會坐到好後,點知有一日有個新插班生(個樣似20尾)入黎上, 準備做實驗既時候佢好心提左個呀sir一句,之後就比呀sir叫埋出去幫手做, 跟住我地成班即該笑到仆街 其中一個四眼仔笑得特別大聲又比呀sir叫埋出去,跟住不出所料個呀sir乜柒都唔記得,最後仲爆埋炸,個新插班生之後仲爬門逃學
好型
聽講何×彥同梁×軒都好似比佢服務過
利申:同級
好明顯花名叫chem sir
私人秘書應該好搵
我個邊有個教phy好勁嘅阿sir
又係偷拍裙底 俾警察當場捉住
天水圍?
本身有個人好鍾意出風頭,有咩講座表演要搵台下人黎幫手答問題都一定有佢份,條友自戀到幫自己寫左本史記

有次有個mk妹同佢say hi之後以為人地鍾意佢 有次佢要搵條女表白搞到成班人跟住佢由5樓跑落操場再跑返上去,途中勁多唔知咩事嘅加入

跟著好似個日下晝佢拎住支12蚊店買嘅膠花走落一層示愛,後面跟左一大班人起哄,點知一轉落樓梯比訓導喝住成班人走曬得返佢一個on99 咁

唔記得係咪同一日放學佢走落一層去條女個班房跪左係到示愛 我地落去笑到痴線
中一至中二果時有個阿sir教中史同中文
果時佢默書同測驗都係,寫名計一分,學號一分,日期又一分
上堂嘅時候我地太嘈嘅時候就寫個靜字然後坐係度唔出聲,但係我地冇人理過佢,佢次次就咁就坐左半堂
之後佢開始叫人落校務處罰企,最尾罰左半班落去,連班長都落埋
我中二之後佢就退左休,之後有次係新聞見到佢變左爬樹愛好者
我中學同隔離間中學得一牆之隔
有個同學臨畢業 寫左封情信 摺做紙飛機掟咗過對面學校
仲要比對面學校嘅訓導同副校執到封信
做咩姐你 講野咁似我之前公司D八婆
阿邊個邊個件野點都都稱唔上靚囉 我見過大把仲靚啦 多到唔講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞