[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
同校
電話亭

勿相認
樓主呢類學生好撚柒
以為自己好型好壞嗰啲
大約中四中五個陣 某幾個好有實驗精神既同學拎左支飲淨左既野飲(唔記得左係檸茶定係維他奶)加左啲紙碎擦膠碎鉛筆碎入去 想睇下會變成點 後來呢支野俾其他同學傳黎傳去 去過唔同班 又去過同學既locker 亦都越加越多飲淨左既野飲同埋垃圾入去 顏色慢慢變到好似污水咁 後來傳傳下見到顏色變到咁核突 都無人敢開
過左一排之後 有老師發現左呢支野 然後就叫同學倒左佢 唔開由自可 一開蓋 個陣臭味刺鼻到可以做生化武器
初中個陣見有個女仔毒毒地諗住同佢傾下計識下朋友,點知條女成日吹水話同自己近親表哥拍拖,有一次lunchtime 冇啦啦打黎呻吟,話同表哥扑黎野,事後又話有左又話要落仔,後來覺得佢奇奇怪怪親冇同佢玩,聽講後尾退左學識左條mk仔
利申條女豬樣
出咗港女吹單嘢
出咗個弱智女演員
Ben?
以前讀女校,中學周圍都比較安靜,form 1個陣一入黑就會出現一個露體狂,嚇d夜放學既女仔...個陣老師叫我地如果真係遇到,就冷靜d對住露體狂舉尾指...之後我同個fd一齊放學真係遇到,我地就跟老師咁講對住佢舉尾指...從此個露體狂無再係學校附近出現。

個陣其實我地都仲味get到舉尾指係咩意思,係因為呢件事之後終於都明白
中學有條友暗戀個mk妹 點知俾mk妹同佢d fd知道左 之後mk妹就呃條友話請佢上mk妹屋企傾計 條友上到去俾mk妹 d fd 捉住 好似五馬分屍咁 一人捉一個部位 然後mk妹除佢褲拍片 第二日send哂俾全校 但係又冇人笑佢wor
個個睇完就算 件事就咁就消失左
好撚靚
求IG
我早幾年畢業 未聽過
笑左 好撚正呢個 諗起班mk淆晒底個樣
衝鋒21

件事都十幾年前lu
之前有條友帶咗支檸檬味空氣清新劑返學
考試要清locker
條友拎住支空氣清新劑向操場噴
噴曬支野之後 成間學校都係檸檬味
個同學係咪好靚仔
舊校有個學生食左個miss,但食完唔負責任,令到個miss發癲成日問個學生有冇返學,個學生驚左佢就退學,而個miss後尾都冇做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞