[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
矯型係用緊黎逼你企直同埋啲肉冇咁易走位,但都要著啱先有用。我個人覺得養矯型培養到著好Bra同企直既習慣,就可以慢慢轉左普通兩扣低脇。

初初係會唔慣,覺得包得冇咁好 冇乜安全感,但一樣可以托得好靚(non-wired 就另計)
之前聽人講pj 好厚pat,自己唔鍾意所以無試過。我懶 追唔晒post 但見留言話satami唔好 想知點解?
其實都唔使聽人講啲bra brand點樣 可以親身去睇吓 都其多間分店 pj 有薄款 係完全無墊
見好多人攞佢其他系列嘅款就直接講pj好厚墊 裝假狗
基本上pj b/c以上 一定有薄墊款
係 仲會有得拆墊 pj個個行谷間外觀靚嘅路線 仲有好多絲戴pj days搵返個胸型 難得香港嚟講pj算多碼益埋65圍女仔 好多b/c cup成日話偏細嗰啲叫佢哋拆墊又唔出聲但轉個頭又話人偏細 未full杯,3/4 半杯當全罩戴都有
明明days係越大cup越薄墊
話厚墊既人個size一定都唔過D cup
唔鐘意個墊,嫌厚咪拆囉,做乜篤住人地個墊指指點點
其實我就冇指指點點嘅意思嘅 ,有機會都會去睇下。
對對,去行下睇唔同款 唔同系列唔同杯型。
當畀次機會大家
唔係話緊你,係話緊個d周圍唱佢偏細又厚墊,但自己著又著唔滿,又唔肯拆墊個d人
有啲好風趣 隻隻款當全杯著又話自己識戴
每次彎低身就會離罩 企返直又會貼返
其實係咪即係唔岩size
大細胸問題好困難 上胸無乜肉
點買都未試有款可以貼身
想可以放心唔走光
咁厚pad bra係咪唔岩大細胸
每次彎低身就會離罩 企返直又會貼返
其實係咪即係唔岩size
大細胸問題好困難 上胸無乜肉
點買都未試有款可以貼身
想可以放心唔走光

我同你好似
隻手伸前,或者烏低都會離罩
都有大細胸,無咩肉
我都係無咩肉
究竟咩款既bra先最適合
有冇絲打試過TST個間台灣妮妮內衣? 見佢好似量身改造咁
想問如果上胸冇肉既話 著矯型內衣係咪都唔可以推番啲肉上去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞