[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
咁緊係有某d目的先入黎,又驚太明顯,咪求其問d野扮下懵撚 點知原來bra po d功課做得咁足既姐,原來咁難買既size都有講
唔洗起我底,我係男黎,要起過黎波台起
洗去波台逐個post摷咩 第一日上連登
人哋男人要研究細圍大杯啊 好好學呢
可能喺我表達得唔好啦 想揾70I杯
PJ唔足杯
Bodibra 著一個月就可以話已經玩完,d布會硬晒(手洗
Satami都係要係要等要改帶
Hafina 都買過,不過d服務不了
葆露絲真喺買唔起
Lily garden 摸過幾次門釘就無去
Pj 都無70I
正碼70I應該著唔到bodibra啦點塞 人哋JJ杯都係H杯咁上下大
第一頁無記錯都有你要搵嘅嘢
各位想買豐胸藥既絲打(無論同咩人買)
買之前唔該你地諗清楚
如果藥係有用又冇副作用 點會仲有人去隆胸?
如果長期食大量雌激素係冇問題 人妖既平均壽命又點解咁短?

身體就你地既 自己諗啦
打錯 應該係 人哋要研究細圍大杯啊 好好學呢
5p字
可能真係第一日上連登
D職員好鐘意壓胸都話無問題,嗰陣唔知就照買
我之後都係淘寶買奶派糖,個人認為好著同舒服
不過始終都喺有種感覺想試完先買同心急唔想等
咁你捨得睇第一頁未
我唔想起你底啊波台狗 我淨係想知你上面噏乜柒 咩啱就買唔啱就唔買 搭嗲都搭得好啲啦屌你老味閪
Honey bra囉 但應該無70I

Hafina有咁大杯架咩 pj直頭無I杯 你去narue搵下
Btw 70唔叫細圍 65先叫
各位繼續
咪又係無膽,又一個垃圾
係咪唔識字? 要人教
過黎踩場有咩貴幹呀Ricky Yu
吓我有自知之明 啱自己嘅topic先會討論 你有bra要帶?搞咩事呀喺度
唔識字嗰個係你呀柒頭
依度標題叫「絲打喺邊度買bra」 你絲打?定你個肥仔波細圍大杯
你屌啊honey要幾錢1q 我想跟機
咪鬼理佢啦,荒唔係佢條仔咩,邊有男人有胸睇仲會做正義撚話睇唔過眼
唔好唔記得我地係以事論事,討論緊ig店主蜜糖bra賣台灣妹食完都出事既豐胸丸+佢教既錯誤bra知識/佢著bra既空杯形態
千其唔好俾呢d無聊人入黎搞事,最尾搞到罵戰咁,佢入黎就係想擾亂我地視線
所以一定要整個database
之前講到自己好專業,依家就話我地雞蛋挑骨頭 搵到有錯係好正常
明明雌激素夾硬講做刺激素,咁都叫稍有差池⋯

唉關於豐胸藥 要勸既都勸晒,討論返買Bra
呢位店主係幾個月前話上架既時候會公開日本Narue公司既Official Certification,暫時未見到。

湊巧,係店主Ig story見到有訂購新色既公告
請問說好的公司認可,何時能有?
講人淘醉一張沙紙,自己就讀書少我自豪,講嘢多漏洞,活喺自己世界自己造字,寫完都無咩人明,的確繼倉頡做字後又一創舉,眾人皆醉我獨醒啊店主
講真,讀書少我唔歧視。讀書少成日出嚟柒話人知讀書少講嘢有咩水平,真係人唔笑狗都吠。
Anyway,講到咁有骨氣唔回應就唔該你啲兵仔呀閒離人等收歛吓,一係就逐一擊破我哋嘅問題,大家心服口服。
一)上面絲打講嘅sale-on-approval
二)豐胸藥非西藥成份構成,我哋已經知道,唔好偷換概念,我哋一直講嘅係中成藥成份嘅銷售係受香港法例監管,銷售依種藥,有咩成份該成份有幾重劑量至少要列明,因為有藥劑成份藥物須有說明書供服用人士或相關藥劑師醫生作日後治療參考(同時,賣依啲藥須受香港法例第60章附屬法例《進出口(一般)規例》管制。凡進口此等物品,必須附同由衛生署簽發的許可證。)

加上,已經有絲打quote咗,根據《中醫藥條例》,中藥規管措施主要包括以下兩部分:

中藥商發牌制度:凡任何人士欲經營中藥材零售、中藥材批發、中成藥批發或中成藥製造,均必須向中藥組申領有關牌照,待獲發有關牌照後,方可經營其業務;

中成藥註冊制度:所有中成藥必須經中藥組註冊,方可進口、在本港製造和銷售。

根據《中醫藥條例》,"中藥材"是指《條例》附表1內指明的毒性中藥材及附表2內指明的香港常用中藥材。

而"中成藥"指任何符合下述說明的專賣產品--

純粹由下述項目作為有效成分組成--
任何中藥材;或
慣常獲華人使用的任何源於植物、動物或礦物的物料;或
第(i)及(ii)節分別提述的任何藥材及物料;
配製成劑型形式;及
已知或聲稱用於診斷、治療、預防或紓緩人的疾病或症狀,或用於調節人體機能狀態。

個規管list入面有你隻藥個成份,唔該睇清楚啲條例,一直都只係話得到台灣唔知咩認證,而家你喺香港賣,有冇跟香港規矩請你說明。每個人嘅健康都好寶貴,你一五一十拎曬啲證明出嚟同講明藥品劑量成份,先叫良心店主,你好我好,做生意係咁做,唔係影幾張自拍show胸去賺取人哋信心。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞