[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
講緊hxxxybra?
唔quote上面水蛇春咁長 多謝忙著忘卻惘絲打咁詳細解答問題
係呀,絲打有幫襯過?
有冇包膠
https://t.me/iamgeniusbitch
求入

大圍絲勁難買
想問好耐架啦
我係32嘅 aa至a cup size 一直唔知應該去邊間鋪到買bra好 我之前追po有去過pj睇 好似得workbra啱我size 但冇得拆墊 夏天着勁辛苦 買完熱到唔願着 有冇邊啲係冇咁厚or可拆墊嘅bra
我係佢清貨個陣買,佢已經神神秘秘唔講有咩款
咁我直接同佢講我著過qmomo要著65G

見佢IG講自己會介紹比客人,同人地門市或者其他代購是不同的
唸住佢可以介紹比我知有咩款 (但睇過佢IG就知佢講嘢鳩鳩地,同埋暗串明串行家同客人)
點知佢send左水蛇春咁長嘅 mydress link比我 同埋係每係link後面打左啲碼數

咁我其實都見冇65G,就要左4 set 70F 1 set70E,打算如果唔啱著差少少都唔緊要,氹下男朋友開心都好

講明先張單覆番我係寫M碼底褲,但送到嚟變左L碼底褲!!!
底褲完全作廢,你唸都唸到65圍嘅女仔係著s/m褲啦

都算,底褲事少,奇怪嘅事就出現啦

當時其中一款因為冇70F所以我先焗住要70E
但到手竟然全部bra車上靚靚嘅70F標籤同埋剪走qmomo本身嘅標籤,再車上自定品家hxxxxbra嘅標籤

我朋友都有買,我地其實有唸過佢係咪原單扮上菜
報告完畢。
好多Bra既設計都係愈大既cup愈薄 對細胸有滿滿既惡意
不過,絲打有冇跟第一頁度過自己上胸圍同下胸圍既數據?
著姊妹裙唔著nu bra有冇其他選擇
我之前追到post4定5就度過 個時係aaa
但喱排再度就過aa個size 但未到a
我都唔知係我之前度錯定點 因為我生活同飲食習慣冇變過 但依家喱個size應該係啱 因為我睇左好多點度
其實你可以試下peach john days 65B/ 70B睇下得唔得,唔算好深杯,唔得就....
你係細定大底盤,VS有A杯薄杯,去試下?
多謝絲打詳盡報告

蜜糖巴有段時間成日屌mydress ,但又用人地啲source 咁搞笑既。
有搵過Qmomo客服都知,mydress入面既簡介係搬字過紙,同Qmomo tw既內容一樣,只係排版有少少分別。

而蜜糖巴所謂既介紹,就係寫返幾個扣,有冇墊,有冇鋼圈,呢啲官網睇到晒既野,當然人地官網仲詳盡好多

出錯貨唔係未出現過,當你想搵佢解決,打開ig就會見到佢話自己要食藥、黎m、失戀、放假、扭腰、曬鎖骨。

剪牌再車個新牌係原單常見既做法 但係賣原單既人唔會拎價錢同正品比,因為有自知之明,原單其他方面係永遠都比唔上正品。

就好似冇門市既舖頭,CS做得再好,始終冇得面對面指導你,你亦享受唔到一路摸奶罩一路揀,更加冇即日取貨既服務。門市貴過網店係有佢既道理,但如果網店只係平幾十蚊,就唔好拎出黎講啦
馬甲?
講多少少點解唔著nu bra,如果係款式問題著唔到,可能要揀乳貼
小店代購仲自稱自家會混原單賣我都預左

但首先唔好咁串先
如果原單當正貨咁賣就唔太ok囉,人地淘寶都有寫明邊d貨係原單,而且價錢一般係100蚊以下
佢如果賣正價仲要係原單仲要唔預先話俾人聽係原單,其實係欺騙
其實睇佢ig 睇到好亂,話係自家品牌,啲「客人」又話因為佢先識得Qmomo呢個牌子,但人地Qmomo其實唔識得佢

如果你對我有懷疑我歡迎你去報海關,我過去係因為香港代理商打擊我,佢地最終要求我更改返自己標籤,我係有事實亦都有證明有證據可以證明呢件事。

如果我可以光明正大咁樣買呢個產品,咁當然我好歡迎一張張圖片擺上去網站度俾你地揀,而唔使私底下為左你地可以買而去比MD LINK你揀,以至於底褲嗰方面因為清貨產品很抱歉因為唔係話你選擇就一定有,同埋你留意番過往說清貨嘅產品係從來都冇得選擇下半身,特別係2016或前面係無既。

同時間麻煩你地諗點解代理商係選擇性斷我貨,單單係呢一點已經證明左我既產品係來自佢地嘅廠商,只不過我越做越大我同行冇辦法做,如果唔係我地之間點會單單打打,如果唔係點解代理商又解釋唔到唔打擊我同行?

至於日本個方面既品牌,我嚟緊推出嘅時候我會再叫廠家個方面同公司俾認可我,咁樣嘅話係咪可以證明到我嘅產品係正品?因為我做既從來唔係假貨,

以前過往講開嘅自家品牌係因為我唔可以講Qmomo,我同廠家嗰邊傾過係佢哋話俾我知要講係自己嘅品牌,我咁樣先可以持續繼續銷售,當然啦功能款我從來都冇話過係我自己嘅品牌請你地留意翻。
Qmomo嗰邊係有同我傾過呢個問題,但因為香港有代理商,香港代理商係邀請過我合作但我想講佢中間嘅條件,倒不如我自己做返根本唔適合。

都係果句啦如果佢地要選擇舉報我或者報海關一早做左啦。

我喺度澄清番你地買緊嘅每一樣野都係真嘅產品,你哋可以留意番當我講到自家品牌果斷時間佢哋的確而且確係冇搞過因為我冇再打過Qmomo名義,因為佢哋唔想係Instagram搵我間shop嘅時候係搵到呢個品牌。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞