[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
上胸無肉同胸型有關,天生,點豐都係咁
最多食肥自己

不過著返好個罩可以令個胸型靚啲,個輪廓明顯啲,唔會睇落一pat野咁
之前盲買左幾個kelly love 等左勁耐佢都未發貨
原來係有嘢缺貨話要換色 我就話ok啦
之後終於發貨 今日到左 我頂佢個肺
拖左咁耐都算 滿心歡喜佢給終於到貨
發現佢發錯左人地啲嘢俾我
即刻影相send返email俾佢叫佢跟返
我都係咁呀!
我都係,你訂咩碼
36d?
原來度上圍要45度?
之前109 Narue 大特價好抵屌 佢個圍夠緊又唔係扎住個隻
我對Narue個圍既鬆緊有保留
以扣最入計(我下圍<65),
最緊:PJ>VS>Narue
不過佢的確舒服唔扎 好正
近期特價
PJ

mm

Satami (已完結)
有時個人觀感嚟 扎扎地先苦口良藥
我同親我啲fd講買bra佢哋會追求個feel戴完好似無戴 咁真係做到bra應該有嘅承托?不過可能個個感覺到嘅嘢都唔同嘅
narue幾時會有特價 想試
可以試左先,109 narue間舖得一個fitting room,到時特價就有排等
而且narue都有分尖杯圓杯,當係試下咩杯型適合自己都好

好呀 唔該晒
訓底離罩好正常,肉點都會向2邊散開,正常胸既形態係咁
其實葆露絲係屬咩碼?
有著d露暈但e又太大可以點?
加墊
可以試下拉高件bra
一隻手捉住鋼圈底,要貼住波底 ,避免拉高既時候有肉跌左出黎(咁樣會搞到拉完又撥 撥完又拉);
另一隻手就捉住鋼圈隔離個位向中間拉高(就咁向上拉會好容易變成向外面拉,咁樣會搞到鋼圈同杯跟住向外轉 個受力同承托會唔啱)

建議跟呢條片個方法拉高,佢既示範比較清晰 易跟住黎做
https://youtu.be/BXA6JWC69_M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞