[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
我中一嗰陣啱啱開始發育,老母帶我去買wacoal junior,幾舒服 又襟洗,同埋啲款幾童心
Lecien 摸過 用料都幾好,不過就簡簡單單 冇乜款

印象中係分SML定150/160
絲打你著開咩Bra 我見過最扁都係Qmomo同矯型Bra

我有食過一排卵磷脂,主要係想個胸淋啲 ,仲有食魚油儲脂肪

另外有食過幾個月事前避孕藥(家計會又平又安全),意外地個胸大左,但之後停左又縮返水
即係正常戴bra係唔應該有印?
正常 事前避孕藥通常用estrogen+progesterone混合劑型
係會刺激到個胸大
而家新式都係低劑量 計過晒安全嘅
你鳩食我吹你唔漲

我個方法係唔會大得好快,但萬事以健康為首
早晨咁多位 尋晚選擇唔回應事件嘅honey店主 又一次衝出黎柒 證明狗還是改不了吃屎

言下之意係豐胸產品一定有風險
但唔知之前嘅店主係點樣講呢?

又捉到你話無藥性 仲話我係片面之詞 我唔係喺內容農場cap返黎 中醫藥條例黎㗎 擘大你個屎眼睇清楚

首先力撐台灣出品係絕對無問題 店主不妨叫你條友一日一珍珠奶茶支持台灣 天然健康無藥性食品 健康又壯陽喔

私底下落單有問題?先要得店主許可?如果我搵醫生諮詢完都唔得?何來咁大嘅官威 人地唔知以為你係醫生/藥劑師 噢但原來係中學都未畢業嘅mk妹 btw上網一查就知原價幾多啦 平你好多 怕人地唔經你買 賺少左咪出事囉

仔細睇下佢右下角highlight個句 店主親自示範食用令人好安心呢 問題來了 依家店主仲食唔食?戒食麻辣鍋 戒食事後丸 切完瘤繼續食啦 天然健康食品喎 無可能出事㗎 G持店主用行動證明比我地睇
輕輕一推
無講過唔應該有印
只係我一開始理解錯,以為絲打有印又痕,下面講點解會痕嗰段 唔關有冇印事。

有印係正常,本身水腫體質既話,可能會特別深印。平日著底褲,或者橡筋頭既褲/裙都可能會有印,換返做Bra,有印係正常。

個人建議(底圍鬆緊):背帶唔會向上走,以及體感舒服。
大家點睇 sister_brabra 呢間shop 感覺好似幾唔錯 啲款又幾好睇
淘寶款為主,另外有矯型款
早期wts過 態度幾好,開左幾間門市 有得改帶
個IG幾正能量
我都覺佢都幾有heart 係咁多間入面我會簡佢 晏少少上去買先
純粹睇個人 咁樣買所謂嘅服務我情願自助 同埋如果買淘寶平價款就不了
唔係無鋼圈款嚟架咩?
無鋼圈我不了 我曾經著到胸下沿輪廓模糊 你著埋我個份
Satami d size 其實係咪準?
個胸同a cup 無分別 但係比c cup 我
齋睇英文字母唔準 你咩C先 65C又係C 75C都係C
唔該你 咁其實係咪姐係我戴唔岩bra 戴緊冇鋼圈
Satami 75c 之前買hafina 著70a
無數據好難討論 跟第一頁度到幾多呢
先唔計cup size 無可能75又啱70又啱
坦白講,一定係有錯先會走位
無鋼圈唔係原罪,你要搵返邊部分錯左先有可能改善到個問題。
Size? 杯型? 款式? 個人寒背或者著得衰?
暫時估係size 因為係個sales拎比我
但正常著左唔推肉向中間係咪正常?
我有另一個係冇離冇鋼圈冇移位,但同時冇任何push up聚攏效果
如果知道size有問題,要跟第一頁度左上下圍數據先可以繼續討論
我地之前都有絲打應該著70DE Satami俾80C佢
你最好自己度下先好買 唔好信sales 同埋你個日著厚pad bra去度都會有影響 自己裸體度一次先
唔知店主男友咁努力覆客
一日有得睇幾多裸胸圖呢 好性褔

仲要日日入h&m fitting影上身圖 阻人做生意唔緊要 最緊要係自己有錢收 人不要臉天下無敵
客人會影裸胸圖俾佢架咩?
https://www.instagram.com/p/BsVtk8ZBjBd/?hl=en
大把裸胸圖 佢條仔就正啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞