[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
依家淨係 係你張圖睇到Lily 係自己post 無啦啦tag左一個人,而回覆應該係有來有往。
你咁得閒cap完lily garden點覆,再cap多次冇comment既原post,唔爭在啦下話

你真係護主(定自己?)當興趣
乖 吠兩聲黎聽下
你cap張垃圾圖上黎搏屌,大家都係順下你意
我無比你老闆block但都睇唔到留言喎
最多我收下口唔屌住啦 麻煩你解釋下好唔好?
我諗你地請咁多打手上黎 都唔想功虧一簣㗎?

預左俾你地話我打手 但我係客
又咁啱喎 嗰日食花生撳到又cap 左
俾人block 真陰公
邊個叫佢up埋d on9理論哄d唔識bra既人落搭,抵佢死架
講真啊,我都係60圍,聽到佢話咩65圍係著錯bra真係好撚心寒,你都唔知65圍係香港買bra到底有幾困難
當一個絲,肯鼓起勇氣拎起把尺去量度自己bra尺寸,已經係好了不起,佢肯赤裸裸面對自己,佢更深入咁了解自己
然後,當一個絲知道自己原來係60圍65圍,下起決心將自己d錯碼bra換掉,係更加了不起,因為佢意識到佢著錯左,佢肯為左擁有一個更好的自己而換左個bra
係香港呢個對小底圍極不友好的內衣市場入面,從來只有小底圍著錯大底圍,唔會有大底圍著錯細底圍,邊有70圍咁撚on9明明咁好買,周街都係70圍,但特登去搵65著難為自己?
呼,真係好嬲,唔識野唔好亂up害人啦,就係d仆街sales成撚日講埋d錯既bra知識忽悠人,先有咁多人胸型有問題,無左佢呢d 9up既人,世界會美好好多
你咁鐘意買咪繼續買然後上一頁,又無人迫你睇我地話佢,隔離都有bra post,你又唔去?
真心護主犬

多謝你呢個24-7跟班呀我都自己cap唔切就俾人block左
唔陰公,係彰顯你主人點小器法姐
既然你都cap到出黎,我就拎內容講。
句comment都係禮貌問下同請教下,點解要俾人block?除左有人心虛之外,恐怕都冇咩其他理由
又會咁岩食中呢個ig post的花生 明明呢個都唔係新post添喎
好及時呀,一定係 lily garden 既ig notification會去埋呢位忠心顧客既mailbox度,所以舊post都可以除時mon實
救命 臨時演員都係演員 比啲專業黎睇下
我問緊彩色彩虹絲打 你衝出黎柒做乜?
依家無人問你野喎 係咪換錯左ac啊?

btw解釋到點解block+del cm未?

想問下有無絲打去過銅鑼灣個間Hafina? 想知道會唔會係咁sale 你join package
辛苦哂絲打!
CWB無去過…但尖沙咀有, 會疲勞轟炸你
我上次去拎bra佢都不停轟炸我叫我renew個package
其實試過一排係啱著既自然會繼續幫襯架啦
你又有道理 去買一個試下先
如果唔買package 既話,大概幾錢個? 爬晒文都好似無乜人提過
係啊, 唔join package真係好貴, 之前係其他分店(佢所謂既加盟店)join
係因為個staff真係幾好, 加上有朋友想一齊夾先join
而家仲有500蚊係入面, 用埋就唔再join, 自己上網買算
仲有佢而家會sell埋你佢D咩推胸淋巴療程, 上次佢都狂叫我試話我好有需要
佢話就話要成600幾700一次, 如果我而家即刻renew新plan就free一次俾我再即減200蚊
不過我企硬咗無renew

我75F一個都要成$800啊
其實package 幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞