[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
上連登搵生意真係易
一晚就爆tg 覆到手軟

有人問極佢咩牌子好 佢無答過就知乜事
係佢啦 御用打手出現了
開頭有答過,

讚完台灣Bra,轉頭就踩其他香港有門市賣台灣Bra既牌子(mm, hafina),除左佢自己嗰間
鋪頭喺旺角
又係賣台灣bra都中晒
仲有佢ig好多5p字 甘尼泥
連登個post到宜家都冇人尼佢老母
想問下買過Kelly love既絲打 會唔會偏細?
我琴日去peach john 試 真係眼都突埋 起碼杯同圍都至少細兩個 完全著唔到原本size
咁好笑?你話細兩cup 的確workbra同nobra series係會咁 不過仲加埋兩圍就幾誇張 即係70B變80D 自己着peach John days 就全部正碼冇偏大偏細

Kelly love 有分杯型 你睇佢地個尺碼表會有分淺杯 普通杯同深杯 我會建議問佢地客服 佢地會就你着咩bra同拎數據比suggestions你
左右胸差成個CUP
次次試個時都岩, sales入黎睇都話OK
但返到屋企著過一兩次就開始唔岩...唔fit
絲打你著模杯定夾棉杯?
建議大細胸既絲打根據大嗰邊有冇滿杯同離罩去揀Cup,可以大嗰邊拆墊,細嗰邊插墊著。
如果卡碼(例如E壓胸F離罩),就試晒兩個size,正面側面都影張相,睇下邊個size好啲。

鼓勵絲打學識自己睇,sales有好多方法令個罩當下睇落啱你

離開左fitting room,啲胸肉歸位 個杯卡唔實 自然記走位唔fit
Google完都唔太識分...
細個邊點樣加墊 個墊先唔容易走位?
大部分夾棉杯 同小部分既模杯,本身縫左一個插墊位,通常會畀埋插墊你。
冇插墊位嗰啲就唔係件件都加到墊,不過都可以試下就咁放係下半球既位置
奶糖派包膠
撳錯掣send out左
今日會為大家包膠奶糖派告白II 的101杯型同奶糖派睡眠內衣662型

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞