[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
佢個陣仲話咩個病同啲藥係冇關係
仲話自己好有良心 睇過哂啲成份係安全先賣俾人
真係覺得佢好痴線
一開始開鋪嗰陣就賣淘寶bra
之後又賣假貨
然後再剪咗人地個牌掛自己個牌 扮獨家
而架就賣埋啲咁既嘢
仲有佢間實體鋪真係講左咁多年都仲未開到
但由頭冇變嘅嘢就係 唔覆機 甩單甩貨 俾錯款俾錯碼
啲成份本身係可食用,但入面有多過一種激素,劑量幾多又冇提過
仲教人唔好跟指引食,叫人一開始就食多粒
叻啊叻啊 幫襯佢個啲都應該同佢一樣 無乜讀過書無乜腦連google都唔識用
有時我新買嘅bra會咁 著多幾次又無事
佢賣果d 台灣bra全部喺Kellylove/如玉呀姨都買到 但都係$1xx hkd 咋,佢mark up 勁多
講開mark up 某幾間mark up到離晒大譜
個價夠我係冇折時買件made in jp嘅Bradelis NY
差啲有朋友中伏
我又黎更新下honeybra個垃圾Plan E可疑之處

野葛根 蜂王乳 青木瓜 全部都係植物性雌激素
蜂王乳 呢啲未到更年期或者40歲都唔應該掂嘅野 呢盒野完全無寫過含量有幾多 如果全部成份啲含量超標 你地真係自求多福

我google左蜂王乳(蜂王漿)資料俾大家
https://www.google.com.hk/amp/s/www.medpartner.club/royal-jelly-efficacy-introduction/

其中有一行寫哪些人不適合吃蜂王乳 劃重點
乳癌或有乳癌家族病史
根據細胞與動物試驗的研究,發現蜂王乳具有活化雌激素受器的作用,這樣是否會促使乳癌細胞的增生(Ref. 14),至今還沒有確切的答案,原因在於讓有乳癌老鼠(4T1-bearing mice)補充蜂王乳,發現蜂王乳能減少老鼠體內腫瘤細胞的發展,並調節體內免疫相關的基因表現(Ref. 15)。由於正反的研究結論都有,而蜂王乳並不是非得食用不可的產品,因此在還沒有確切的答案出現之前,我們不建議乳癌患者,或是對雌激素風險較高的人,例如子宮肌瘤患者,另行補充蜂王乳。

隔離討論區豐胸post 有人講過食野葛根60mg-100mg 一日 已經會亂經
佢仲教人一開頭早晚各食3粒
唔好講有埋又蜂王漿又其他
好少65 定冇放出黎🤔?
都幾多 係最底pink個層

有冇人試過?呢款好唔好 想買紅色過年
少65,唔係每款有 而且貨量比較少,啲櫃桶仔少到好難搵
因為佢成日執位,我都唔敢好肯定咁答你邊層有
可以直接搵個sales幫手搵,反正佢地會帶你去fitting 度Size跟住畀張卡仔你

不過最底層固定左係pink,會多啲65,但係就多push up款
想問tg谷係咪摺左了 想入
邊幾間 絲打可唔可以講下?

佢自己都話一開頭唔知自己有瘤唔食得,咁都仲教人加強劑量咁食,到底佢點解咁肯定佢教個食法冇問題?
因為佢話科學永遠不能解決任何問題
佢選擇相信佢嘅教育程度
繼續跟進honey bra店主賣plan e一事

畢竟honey店主讀書少 唔可以太怪責佢嘅無知 接下來黎逐點解釋比佢聽

堅稱plan e為天然食品 絕非藥品

首先界定一下何為中成藥:

仲有「食品」同「藥物」嘅分別:

店主亦曾經親口承認產品為中藥成份

咦 又真係受監管嘅中藥材喎

無論係單味抑或複方藥粉亦然

服用方法、保健用途 都齊晒
仲話有客食到有瘤變無瘤 咦店主你個粒呢?

唔知店主對自己賣緊無驗證、無註冊嘅藥又有咩解釋呢?以事論事 先唔討論整唔整容 至少出黎解釋下豐瘤藥ok?
呀店主又話有ac 出嚟澄清吓

呀店主咁在意人哋話你係咪整容呀?講真我撐你無整架 咁嘅樣都叫整咗就真係陰公
到而家都唔知點解人哋話你有問題 仲要識講幾個人話你一個有問題 真係純粹唔鍾意你咁簡單?你咪睇到自己咁重要啦
樓上有人話你點完全證明生嘢同依個藥無關 唔係話你食咗依個藥就生嘢呀 佢哋仲有講有啲case食咗隻藥出事 都唔係講緊你單嘢呀唔洗急住賴屎上身
講嘢無sense咪講少句囉 仲要出嚟搏屌 咁無人幫到你呀親
輕輕一推
一向傾買Bra都會順便傾埋豐胸,間店連減肥美白都撈埋 梗係會撳開黎睇

咦,上年又話喜唔喜歡係我地既事

依家我地認真討論豐胸藥風險,就話我地對人不對事

咁我地係咪應該討論下呢間店有男助手幫手覆msg 同睇啲客既胸圖呢件事 研究下遲啲VS會唔會放啲男店員幫啲客睇下件Bra著得啱唔啱
未摺,但暫時唔收新人
絲打可以繼續係呢邊問野同埋交流心得
講到全世界也在妒忌佢 在針對佢 佢是受害者啊
講真我自問唔需要妒忌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞