[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
終於明開口杯同倒及杯既定義
追返之前既POST就咁睇字諗極都諗唔明
其實咩鐘數度最準?
今朝度又大左一個CUP
你不如講下你點度?同埋度到咩數據?
咁你度完之後去試bra,岩邊個size?
例如你度到出黎係70D,但你試上身70C先full到,70D有空位,咁你都係70C的乳量
數據係要黎縮小個範圍去試bra,例如你度到70D,可以拎埋70C,70D同70E去試埋,睇下邊個岩d
近期優惠
PJ

Her own word(RM)

MM

呢個帖第一頁係話裸胸45度同90度烏低身量上胸圍
呢張圖係企直度喎,點解你要跟呢張呢?
但好難會差咁遠喎,你著咩牌子?
同埋你咩胸型?底盤大唔大?
多謝絲打分享,手殘咁錯負皮
咁你數據到底幾多?d bra有墊?無墊?
著到VS無墊32D既話,mm應該唔會著75E,最多70DE,VS無偏大到
你著75E時形態到底係點?杯口貼住就算?
著咗矯型bra 好fit size
但一舉高手,d副乳又走哂出黎
成日要入廁所撥咁點算好?
咁講左咁耐你數據到底量到係幾多?圍又亂咁著,70D同75E差成2個cup,點會2個都岩 就算mm偏細都唔會差2個cup啦,你著bra上身上半胸有無1/4胸露出黎同脹起?
同埋你量胸條尺有無斜左啊,可能條尺斜左所以量細左
腋下係關節位,郁動時俾個bra肩帶位卡左d肉出去都好正常,咁你個bra又唔係痴左AA膠,你著幾多個扣包得幾高都係會咁樣,除非你唔郁囉
你除bra之後有無好明顯一大舊副乳(關節個塊皮唔好同我講又係副乳,人人都有)
想問下ig shop嘅蜜糖bra啲內衣好唔好著?
見佢啲台灣款幾靚 唔算太貴咁
(暈)咁你繼續著錯bra啦,著大幾個碼都唔緊要反正唔離罩就好了,拜拜不送,問非所答九唔搭八,隻隻bra都話岩著 問數據又唔答
其實如果嗰位絲信啲bra舖俾size佢就係佢個size
仲點解要上嚟問呢
我笑到傻左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞