[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike

講真果句我已經好滿足大家想要求,
個size唔啱我都係寄咗俾你先知可能真係睇漏眼,
我真係已經盡量唔好出錯呢度,
我又要確保你地每一個有貨,
又要係限時之內快啲比到你地,
你係代理商個度買都係一樣如果冇貨佢地都唔會比返錢你
只會將個現金轉左係佢地代理商既錢等你買其他野。
如果唔係時間既問題我一定會同你去轉款,
或者有很特別既原因。

我亦都係Instagram講個通知人寄貨係Instagram講,
如果樣樣野都冇交代清楚嘅話咁就我錯。
而且我一定會私底下send一段文字同你講係14日內
絕對冇可能冇交代任何事情。

都係果句啦我唔想再執着係呢個位置,
假如日後再買你可以睇下到底有咩改變,
唔買既亦都可以觀賞一下到底會唔會有改變。

既然今日大家比左咁多意見咁我一定會改變,
無可否認出錯一定係我問題,
來來去去問題一係就係時間問題一係就比錯,
至少唔係我度錯size問題,
最基本唔係投訴質料唔係投訴我產品有問題。

無謂你爭我嗌,
既然問題都已經顯示出來就嘗試去更改,
其他問題都冇必要再爭執了,
今時今日我呢間店再做台灣品牌,
一定會好努力咁去改變。

如果有任何疑問店鋪上面有我名可以去搵我,
我個人應為單單打打冇意思,
有問題要提出要講要更改。

係既係既,你唔想再爭執,咁絲打冇問既野,你留返係你ig 同啲客人圍爐。

呢到係討論區,唔係叫春區,請你唔好再曲解我講既野 再自說自話。你重複又重複你幾委屈,不如你去感情台,或者直接搵平等機會委員會解決。

呢個post講Bra,唔係同你研究做生意同公關既地方。不過如果你想同大家討論 你/ 你助手 著錯Size既問題,歡迎再上黎討論。
謝謝🙂喜唔喜歡係你閣下既事。
乜呀店主唔係話間廠唔係一套咁出上下身所以有機會上有某個碼但下身果個碼會斷會冇貨?

Too long didn’t read
俾完dislike走得
完全明白貨不對板嘅感受
追完啲po 越睇越燥
點解做igshop都做到咁嘅樣 不如執咗佢啦
明明個款冇個個size都仲要出貨 ig shop已經唔洗比鋪租錢 凈賺差額 講都唔講聲就直接出貨俾人 追都冇得追反條數
擘大你對眼睇清楚代理商點樣做
留意到唔少大底圍既絲打覺得太少款揀,
其實下圍細過78,wacoal以外 都可以考慮pj 同narue既75圍、VS 34圍

而65、70、75圍想買GHI,可以重溫第一頁。

但香港各大品牌門市入既Size,範圍都太窄,如果接受到網購,但又未想挑戰oversea shopping,可以考慮一下淘寶。 以下既款式都有香港小姐幫襯既網店既認證,係日本設計

咩啊人地寫明不是淘寶貨

點解會撞款架,一定係淘寶d小店抄人啦
其實我之前冇理直接買左個先算 上黎睇先發現你有答我
btw已經唔係加拿大 條wire差d飛到去背脊 最大問題都係雞心頂實左完全戴唔到 同narue一樣高但係narue個鋼圈有空位可以移開 呢個唔得

不過好耐冇試過買返黎可以扣最開俾我開心下 之後先再諗點處置.......
唔推溝仲要non-paded特別開心 如果可以有雞心低就好 btw因為cup run small我係買28GG
咁你究竟係咩胸型?
唔好玩啦,你個數據買28GG 唔闊先出奇啦,買大咁多杯,28GG起碼講緊你要有亞洲60K先會著到,60K係講緊95cm上胸,60cm下胸,你好似唔夠數喎完全
其實唔係杯細,係你d肉唔岩個bra shape填唔到,浪費左個杯容
空杯唔係淨係睇前面,應該要睇1. 杯口 2. 側胸 3. 杯底,你個wire飛左去後面姐係其實你未著得滿個bra,側面個d位根本無肉到,個胸盤無28GG個胸盤,咪會變左大到咁,你完全係將人地個bra拉平左黎著
我睇返之前d record呢,我好似有提議你試freya plunge 個d薄襯杯,不過就唔知你最後有無買到,freya個wire無咁闊,杯相比起其他牌子深d窄d,對於隆起高既胸會友好一點,我都有隻,不過建議墊雞心著,wire有d硬
btw你有返咁上下大cup,想搵低雞心死左條心去啦,低雞心穩定性唔夠高,好多牌子都唔出大杯低雞心,點都係會壓上雞心
其實我唔知自己應該買咩杯
係reddit問 建議我28G開始試 然後睇bravissimo既review大部份都叫人買大一個杯先買28GG
btw 英國size依家好似係28對下圍28吋 雖然我26吋要著28先岩岩好

我要低雞心係因為我個胸生埋一齊 中間完全冇空位 唔低唔得
咩胸型都好啦 我已經死左心 乖乖地著返narue
又漏左野

其實今次係第一次買 我依家估28FF應該差唔多掛 不過我已經唔想再冒俾老母屌既險買多個有可能又唔岩既
你有冇諗過reddit畀既建議已經考慮埋偏大偏細?

同埋narue大部分款既大杯都唔係低雞心
如果有啲著到有啲著唔到,就唔單單係雞心高低既問題。
完全明,有人都同你一樣個胸生埋一齊,但個現實係,G以上既杯真係好少可以雞心低到唔壓上個胸上 所以你真係可以死心
唯一建議係你可以買d 個杯距比較近既bra著,低雞心但杯距遠你都係會壓

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞