[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
其實琴日度已經變左71 上圍冇變,唔知點解扣最出都岩岩好
啱啱好 係扣過咁多格黎講最fit,定係扣完感覺良好?
我冇買矯型呀 買左普通有鋼圈既薄款
扣完感覺良好
[直線宣傳]Bra po第一頁有講點揀底圍,如果唔想爬文可以去我IG睇下

https://www.instagram.com/p/BtdlQfbHMSb/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=11pmcwt645w5d
75B但著到70A?你有無自己度過個下胸圍,係真係有75?
有無試過70C?我勸你試下
睇左你地講,我返到屋企試多左次,發現扣最出感覺良好,再扣入一格更加舒服,扣到最入似乎先係最岩我 上面講左我下胸圍其實71但有時鬼影變幻球最盡都係去到73,發現扣最出係舒服但係舉手會有少少移位,但扣最入就唔會 打算聽日去換70B試下,70C就應該冇咩可能 因為右邊雖然岩岩好包得住但同左邊相比都係少啲肉地,大多個cup應該右邊會離罩 (因為我依家差唔多黎m)
要換size都好麻煩又要走一轉...但比起屋企啲垃圾bra佢實在好太多 聽日再黎同大家報告!
順道去埋narue試
好多人都覺得鬆=啱啱好
我覺得你都係量清楚自己上胸圍個數先鎖定目標去試?你咁樣來來回回換size同買,徙幾多錢同時間,你好得閒好多時間咩?
你唔好諗到70C好撚大,好似地球咁大先得架,70C咪就係75B既姐妹size,如果你75B滿到,點會著唔到70C啊
C唔係=大,只係代表圍差15cm咋,唔好諗多左
有冇sleeping bra介紹
有包膠可以參考(打開圖片模式就見到)
[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)
https://lih.kg/eHJvdsX
#350 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
我其實圍差10cm 計上下圍其實係A? 但著到B已經好神奇
唔該絲打
咁你最後帶左咩size返屋企?係75B呀
75B圍差12.5 上胸圍87.5
70C圍差15 上胸圍85
點解75B扣完感覺良好就買,而70C就試都唔試?
70B同75B都唔同容量,雖然大家都係B,但70B個杯係細過75B
除非你隻75B係著到全杯咁,笠曬成個胸,唔滿杯,咁你就有機會著70B都岩

好似呢個人咁,著大左笠曬個胸,杯口貼就以為岩
但其實我個疑問都係一樣 俾成幾舊水去買一個罩,點解要咁粗疏,俾錢嗰個唔係我哋,我哋唔洗咁緊張
絲打,其實就算我哋幫你睇埋都好,感受嗰個係你自己呢,好似扣背扣咁,都無試真點扣係托到你個胸係fit 73試75真係好大機會係鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞