[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
仲要買左4個咁多 所以都話d sales係唔可靠
d sales永遠俾大一個圍甚至幾個圍人,仲話自己專業 信佢地一成都死
我係唔會放佢地入黎睇size,佢地亂咁黎的,最好就唔好搞我煩我,我唔需要有個d所謂服務

因為諗住俾佢地睇下岩唔岩 雖然有追po同上網做過research睇過點先係戴岩 但覺得佢地始終有經驗d 不過佢係咪真心幫你睇又另一回事
就係睇完先出事 換鬆一個圍俾你
無人比你更清楚自己個胸的,所以俾多d信心自己,試得多就會逐漸知道邊d款岩自己胸型多d,邊d款唔岩
想入tg group但pm咗無人覆
之前絲打好似有講過要等一排先嘛?
我之前都有留但都無人加入去
同其他成員傾過,想現有成員混熟左先,過一排會覆返大家同加人入去,唔好意思
尋日買左peachjohn days 65c嚟試下 終於係一個啱既size 完全貼哂 但係我返左屋企著左一陣上面又好似離哂罩咁 係正常定我要著65b?

你買邊款?同埋有無試比職員睇?
有無人識美國牌子thirdlove?好似會跟你胸形俾番咩款你選擇咩bra,但好似質地麻麻?
葵廣個間 本身鋪面已經細
個sales我跟左佢好耐 近排去係差左好多 淨係掛住sell新客做會員
所以我前排去完一個都冇買到就走左 (我以前係會一次過買6, 7個)
見到佢fb d打手留言假撚到 係咪近排生意唔多好啊?
我都有聽過
不過好似得模杯
而且外國碼難預計個碼
所以冇買到
之前仲想買upbra但又係驚伏
咁多個staff暫時見過比較好嘅係係
d sales永遠俾大一個圍甚至幾個圍人,仲話自己專業 信佢地一成都死
我係唔會放佢地入黎睇size,佢地亂咁黎的,最好就唔好搞我煩我,我唔需要有個d所謂服務

因為諗住俾佢地睇下岩唔岩 雖然有追po同上網做過research睇過點先係戴岩 但覺得佢地始終有經驗d 不過佢係咪真心幫你睇又另一回事

我發現pj set款果d好似條帶係彈性高d,彈性高過days咁,即係本身個圍唔足65果d著會容易移位
所以好似days好少少
係咪yummy mart?? 佢啲料真係渣啲

我發現pj set款果d好似條帶係彈性高d,彈性高過days咁,即係本身個圍唔足65果d著會容易移位
所以好似days好少少
係咪yummy mart?? 佢啲料真係渣啲

有個係eyelet lace bra set ,好似條帶尼龍(?)所以彈性大d?
入來留名
個店主出哂名態度差
點樣可以追晒9個post都仲去satami
你數據係幾多
蔡太試過喺我比緊錢個陣無啦啦拉我去睇個女仔嘅上半身裸體 真係乜都無著點都露埋 搞到我勁大陰影
又試過拉個師奶入來睇我著胸圍著成點

後來無再幫襯 自己度完尺轉左著65圍bra 反而效果好好多
上胸冇肉可以點搞
明明有d定e
一除bra就好平胸咁
胸型係天生的,上胸無肉靠後天都好難補救太多
我今日去反peachjohn 佢話我唔啱size左個65D我就無野 但戴左全日之後一除好大個紅印
我諗緊係咪因爲細個冇著bra或者著唔啱bra先下垂
小五開始有波但中一先開始著bra 仲要係個啲呀媽隨手係街邊買又唔啱size嘅
中六先開始識著返啲正常bra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞