[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
Lmmmmm
一個岩著既bra唔一定谷到乳溝,有沒有乳溝除左同個bra cutting有關之外,仲係同你本身自身條件有關係,例如你既胸距,上胸既肉既多寡程度,胸腔係斜定平,呢d都係天生無得改變

無溝但著成咁也很好看啊,不是嗎?fit曬個胸,順眼圓潤飽滿的感覺啊,比死擠出來的溝好看多啦,不是嗎?

而一個bra谷到乳溝又唔一定岩著,65G著75BC肯定有溝啊,又或者饅頭咁厚都可以谷到啊,咁係咪就代表岩呢?
姐係咁,好似佢咁推到溝又點姐,你睇清楚d,佢上胸完全係塌左落去,唔係脹卜卜谷上去,根本都唔飽滿,個杯好明顯唔岩啦,唔通好似佢咁空曬杯咩? 著成咁好睇咩?
70D就係70D 除左body bra啲size之外 其他無乜分別
你可以度返個杯容
70D睇落係唔大 你唔係以為籃球咁撚大掛
不如你戴返有鋼圈 有得加墊拆墊個種 例如pj days/wacoal
因為你無鋼圈應該係一體成形個啲? 你個種 大網胸加唔到墊著 而且好易著到下沿輪廓模糊 特別上薄下厚個啲柒頭野
人地店主嚟 有咩理由著錯
人地識嘅嘢多過我地好多
佢連科學都唔信信自己 權威嚟架
應間小心又逐個逐個story回應你 人哋好忙架嘛 阻住佢覆客發貨就唔好啦
又係啊,著bra又專業,d豐胸藥又work
d藥啊,係越高風險越高回報架,你識乜野丫
佢聲稱自己豐到有65EF架,但唔知點解著narue 65D會唔滿仲扁曬
唔係好多人話日本bra G=E既咩,咁一定係narue太足杯所以著細一cup都唔得啦,啪啪打臉喎

好心你地幫襯多d啦,搞到人地唔夠錢開舖,要寒酸到連自家試身室都無,去人地109 narue舖霸住個試身室,唉,得一格試身位架咋,仲要俾佢要黎影相放上網影成個鐘
唔好亂抹黑人啦,岩咪幫襯唔岩咪把就,咁樣擺人上網囉彩定博乜?
我係波台人都睇唔過眼
啱啱見到有人po咗絲打琴晚問嗰件mini queen藍色罩既上身圖,
如果唔拆墊著,會成舊義乳突出黎
件野本身都唔薄,為胸型著想 個人唔建議日日著
佢自己放上ig任睇架喎,佢ig public 架,你講到好似我偷影佢咁喎
講事實都叫抹黑咩?佢的確係唔滿杯,又霸人fitting room影相唔幫襯再入貨自己賣,呢d叫事實

各位Narue著到GHI既絲打,把握最後機會去109入貨 賣完呢批未必再入貨
其實你哋覺唔覺自己騎劫咗嗰post
睇呢嗰post 都喺想知邊到買bra ,你哋咁樣洗版法睇嘅都覺得煩覺得燥
雖然我本身都喺開嗰account 做CD-ROM

Btw,輕輕路過一問,邊到有細圍大杯嘅舖,唔想次次買都要改圍要等
你噏乜撚野
sorry我都唔想串你,但第一版咪有寫 乜你覺得你真係有睇po?有睇應該唔會睇唔到?
點解一個男人要睇絲打入講bra嘅post 仲要好有同理心咁幫人講嘢 一定係愛係責任係正義感啦
佢賣啲成份有問題嘅「保健品」,身為賣bra店主做空杯狗知唔知令幾多妹妹受害?
佢咪賣bra架囉 唔擺呢到擺創意台咩 你用腦未
Btw, 細圍有幾細 大杯有幾大啊 追post咪一堆俾你 例如pj narue 都有賣65
起佢底就知佢男定女
唔會又係咩借人ac掛
兔兔之前貢獻既功課特登放曬去第一頁,隻眼都唔睇野就話人地騎劫個帖阻住佢追po,第一頁都唔睇就話有追,追佢條毛
PJ有65G,Narue有65I
完全唔覺你入黎係睇邊到買Bra,標題寫住先睇第一頁,明明第一頁寫晒你想知既野,你就衝出黎柒 話我地最後呢兩頁洗版
可能人哋護主心切 俾我哋鬧到呀店主唔貼相 人哋點打j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞