[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
離唔離罩睇你有冇買啱size姐
我都唔知自己買個款係咩,好耐以前第一個bra黎
到而家仲keep左喺到,圍帶到而家仲好緊
65圍著佢70圍都唔會戚起
同埋幾舒服個質料
不過呀婆款,最基本個啲膚色bra
我唔明
我個size fix咗架嘛
咁點解同一個size嘅bra
有啲啱著 有啲就離撚哂罩特別係有pad嘅
咁就算同一個brand都有唔同collection啦,個bra唔同版型/墊厚薄都會影響離唔離罩,不過如果你話有pad bra特別容易離罩應該係你帶太低鋼圈未貼胸底。
外擴係指着住bra嘅情況下
胸中間放到超過1個手指?
邊個教你架
罰你重睇第一頁
係喎
我應該記錯咗
唔該哂絲打
數據上細左/手感細左/照鏡細左
係邊樣?
d料快鬆?
Triumph嘅朋友勸你盡快跳船 料唔靚唔襟
我帶braologie 覺得真係有用,本身係平過飛機場,加上寒背小小肉都冇 之後有朋友介紹就上去試,一開頭都冇抱住要帶到大波又盛,純粹唔想離罩,因為好憎個種磨下磨下嘅感覺 平到冇波基本上得一款可以揀,有肉色有黑色 lace黎,我就買左兩個 (上到去佢地專人帶你入fitting試,試完出黎坐底一對一同你傾買乜,個人一定要好清醒認清你上去係買乜,介紹我個朋友一個學生比人sell左6千蚊)我就一心買兩個試下,所以就買左兩個,so far帶到而家得肉色個個圍帶有鬆,都補買翻一個。
而我帶完之後個胸係有肉左 唔知係因為個bra緊定真係副乳push翻落黎,但我個胸而家係有肉既。
佢會係咁sell要買6個 但我仲有其他唔功能性既bra架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞