[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
咁又唔會.. 因為我袋得600蚊左右又冇帶卡
驚佢西我買一兩個試黎試去又問長問短
我諗都係循例問下你
啱唔啱呀,要唔要入黎幫你睇下
個款仲有其他色啵,要唔要拎埋畀你試
另外有個款新出架/好受歡迎/好舒服,我攞個畀你試下呀
但上網be啲人又成日話咩店員幾好人啲bra又點點點,世界級打手

我諗我真係要著有鋼圈.. 以前見冇胸就鋼圈都廢事著,同上面絲打一樣著緊sisters brabra 之後發現人地細胸都有個胸形,我連烏低身舊肉跌出黎都冇個形 好肉酸
有啊,但係撥完郁兩郁又去返原位
所有騙局被揭發之前,大部分受害人都覺得對方冇問題

胸型的確好重要呢
啲人成日話大波先會墮奶,咁係因為佢地未見過墮既微乳
我諗我就係果個墮奶細波獸
Btw呢到可以講埋豐胸架可 我記得post1定post2我都有蒲過頭
以前去SATAMI買好多次
我話覺得唔係好啱身 我上胸冇乜肉
明明係空Q晒杯 然後佢地話 唔係呀 啱架喇
拿 較緊D條帶咪啱囉 咁先包得晒個胸架
我認我冇鬼用買咗
返到去再試真係唔撚啱 明明真係爭勁遠
絲打要記得唔好怕佢 試多D試真D 唔好比佢地咁易氹到
收到 我都係上胸冇肉 應該買70A
驚畀人西面唔好去啦
去到驚驚青青,好易畀店員氹到你唔啱都照買
咁又唔會.. 因為我袋得600蚊左右又冇帶卡
驚佢西我買一兩個試黎試去又問長問短
我諗都係循例問下你
啱唔啱呀,要唔要入黎幫你睇下
個款仲有其他色啵,要唔要拎埋畀你試
另外有個款新出架/好受歡迎/好舒服,我攞個畀你試下呀
以前去SATAMI買好多次
我話覺得唔係好啱身 我上胸冇乜肉
明明係空Q晒杯 然後佢地話 唔係呀 啱架喇
拿 較緊D條帶咪啱囉 咁先包得晒個胸架

我認我冇鬼用買咗
返到去再試真係唔撚啱 明明真係爭勁遠
絲打要記得唔好怕佢 試多D試真D 唔好比佢地咁易氹到

騙徒常用手法 壓胸就無限放長條帶
或者壓到乳頭都就黎走出黎,照同你講托得好好睇呀
可以講豐胸
絲打想分享定問野
頂腋下可能係脇位太高
但如果脇位高都咁易走位
可能係唔啱size
樓豬介唔介意比我加你tg 等我試完影你睇

我突然叫人睇我個胸係咪好奇怪
冇野啦我已經買完 本身想買兩個試試先,點知都係比佢慫恿左買三個
佢幫我度胸第一眼已經話我個胸咁怪既唔對稱 我本身預自己70A但佢拎左75B比我試,佢問我有咩要求我話想要薄既,結果竟然超級岩身,雖然中間冇線但側睇真係幾有肉有形 係烏低身自己大細胸右邊有少少空杯左邊冇
另外佢好nice冇西我面 太好了
其實啱唔啱應該要你去感受,如果唔係你入邊間bra舖都死,人哋話啱但你明明知唔對路都買
睇我上面留言 著上身個下feel到有道氣 係岩size又舒服既氣阿
你望吓你紅字寫咗咩先啦 錢既然都俾咗 唔係咁呀嘛
#964先係我岩岩試個陣架 企係到完全冇空杯連我大細胸都見唔到有 係烏低左身先見到右邊空過左邊少少
係鋼圈壓胸側定係邊到壓?
個size係咪自己度?
左右胸正常點都會有大細邊嘅 但一個bra唔係一邊插多咗墊嘅話 唔會一著就原先有大細邊突然無咗 同埋唔知你空杯情況係點好難作準
著之前個bra睇落係差好遠右邊空得好嚴重左邊就滿,但唔知點解岩岩試係兩邊都正常,左邊比較飽滿係一定,但右邊就算㩒落去都冇乜空位 真係好神奇 係咪真係我之前啲bra問題 全部入自sisters brabra
裸胸大細胸,戴罩都會大細胸,除非加墊
不過模杯空杯特別明顯咁既
Between,你73下圍著75B⋯扣邊格?
#964先係我岩岩試個陣架 企係到完全冇空杯連我大細胸都見唔到有 係烏低左身先見到右邊空過左邊少少
左右胸正常點都會有大細邊嘅 但一個bra唔係一邊插多咗墊嘅話 唔會一著就原先有大細邊突然無咗 同埋唔知你空杯情況係點好難作準
著之前個bra睇落係差好遠右邊空得好嚴重左邊就滿,但唔知點解岩岩試係兩邊都正常,左邊比較飽滿係一定,但右邊就算㩒落去都冇乜空位 真係好神奇 係咪真係我之前啲bra問題 全部入自sisters brabra
裸胸大細胸,戴罩都會大細胸,除非加墊
不過模杯空杯特別明顯咁
Between,你73下圍著75B⋯扣邊格?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞