[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
都係參考之前D post講既Kelly Love同玉如阿姨
因為絲打們話Hafina都係拎佢地D貨黎賣, 我都有對比過D tag甚至有D款真係一模一樣
買四個既價錢先等於係Hafina買1個半

遲少少諗住去peach john試埋
佢而家D package貴左好多
我無記得就分3800, 6800同12000 3隻
3800好似85折, 6800 75折, 12000 65折
(可能有錯, 因為真係唔係好記得)

我舊年join既時候係5000蚊有65折…
其實係打算有時襯衫既時候著下啊
始終而家夏天呢, 有時候露條粗帶出黎覺得有少少柒
嘩,咁貴。咁我都係上網睇下kelly love, 自己買黎試下好過
絲打上去試完身, 試左感覺之後先上網買都得啦
係就係嘅, 但試左感覺先都未嘗不是一件好事
Pj days比較少伏,平日著都冇問題。
的確包得一般有少少吱肉,但未至於愈著愈肥
本身有背肉問題一定要戒寒背 矯型塊布只係幫你遮一遮 貼身衫唔會吱肉,但寒背無論著咩都睇得一清二楚
有絲打覺得著矯型會拉直左個人,改善到寒背問題,但著strapless bra or bikini嗰陣啲壞習慣走出黎一樣咁肉酸
唉我成日一坐低就會自動寒背…
平時企嘅時候又唔會咁
爬完文想買kelly love 呀
不過又唔敢上hafinxxxx試左先 怕俾人sell
如果照平時買既size買會唔會有大出入呀?
Kelly Love個CS幾好人架,你可以揀幾多個款 然後再畀自己既數據同胸型佢,叫佢畀返一至兩個建議你
咪直接同佢講唔中意走人,唔通佢搵人搶你張卡咩
有無人有買pj swim wear ? 或者邊度有練既swim wear?

(我之前都有留過言架,65圍買左幾個pj bra)
絲打想搵練水既泳衣?建議揀返運動牌子,可以去千色/ aeon呢啲百貨公司到試,同埋暑假通常都有特價。
追左咁耐PO

想問下各位絲打 如果後背D肉厚 成日都有少少酸痛

副乳又勁 有咩牌子好推介

好想試下台灣d BRA 但係又好怕網購
bra唔係要黎解決你講個d問題
背厚+成日痛,咁你背肌應該好弱,就去練下背肌等個人挺返直,同埋注意下自己平時d姿勢
講左幾次留意坐姿站姿戒寒背
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞