[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
不會
平日著開Satami/ mm
有時唔想再著呢啲功能bra
夏天著Off shoulder都想買定strapless bra
Keep住做gym都代表可以keep住咁瘦... Bulking都要keep住操啦。有冇量下自己身體唔同部位既數據?或者如果你有keep住豐胸可能肥胸冇肥人囉

點承托都唔會夠正常啱碼啱型既bra好啦。如果你覺得唔舒服,應該考究下係純粹鋼圈頂住定有其他問題吧。

我見到你話下圍緊同壓胸肉,有冇度過自己上下胸圍數據?match唔match你d mm bra既size? 可以睇下第一頁既懶人包先
襟唔襟洗答唔到你,不過可以睇睇其他絲打既包膠
[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)
https://lih.kg/eHJuPGX
#112 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
認認真真跟第一頁度返size先
肥左瘦左都好,當係update下數據

鋼圈銀住唔解釋啦,鋼圈再軟 都敵唔過完全無鋼圈

不過你檢查下鋼圈貼唔貼胸底
著慣無鋼圈,著返有鋼圈好多時都會著低左
因為無鋼圈係用大大塊圍邊取代鋼圈,變相個罩底低左
點解 65都得勁少
無wire唔會著衰個胸,咁你咪著多幾年,睇下個胸會變成點
你知唔知你買個d無wire bra,人地大陸妹一早就唔著啦,豆瓣個d論壇係幾年前已經好多人話著左好耐之後個胸散曬,之後越來越多人入bra組睇到,全部換曬著返正規bra+低脇邊,係香港人先當呢d垃圾bra係寶
一件你看似好普通既bra,由布料到配件,係由成60-200件布+配件組成,係非常精細既工藝黎,每樣野都計得好精細,不容許有0.1cm的偏差,個d幾廿蚊既垃圾無wire無論係剪裁同料,都唔會俾得上 唔好貪平
因為唔夠多人賣 賺唔到錢
唔洗睇大陸妹 我上面都講左 我著3個月都著到散左
去咗narue 冇晒65d
但好姨姨好好人呀
佢話18就裝潢啦
個姨姨
各位絲打
我噚日send咗email去narue日本問有關香港分店嘅事
而佢哋都覆咗我 只有SHUBIYA 109唯一一間嘅香港分店
而分店亦的確會係商場裝修後撤出香港
暫時都無再開分店嘅計劃
所以有碼又鐘意narue嘅絲打要把握機會喇
著過好多牌子既bra都覺得唔舒服
因爲副乳同腋下都好多肉,會覺得個bra頂住d肉同係咁摩擦,可以點算
上次話諗住去narue最後冇去到,今次返完追完post諗住認認真真去satami買返有鋼圈bra 但好驚比人西面
有冇絲打着開mode marie?覺得點?
有冇撥返啲肉入去鋼圈入面?
https://youtu.be/LWy3kEyEzq4
驚畀人西面唔好去啦
去到驚驚青青,好易畀店員氹到你唔啱都照買
圓盤胸友好,60-65圍絲打可以改圍
啲料不過不失
舒服但唔算襟洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞