[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
店主曾經聲稱過豐胸藥物不含激素 絕對安全 而依家又暗示有激素 有風險?
仲有麻辣火鍋好無辜啫 四川人咁食法恐怕被滅族了 同埋你啲事後藥呢?今次唔提嘅 係咪覺得一講就理虧?
唔多謝我地提點你不突止 仲不斷比說話我地聽 呢個年頭做好人都難

繼上次霸門市試身室全日影上身圖後 今次又發現影門市bra 再放上自己ig做生意
無本推銷 得咗

同埋門市真係賣得平佢好多 我買過半價又有 99蚊一件都有 有得試啱身先買 補充一下 65圍係有的呢 好齊款的哦
嗚好大聲 希望去到仲有... (但得返同款同色,應該志在去確認事實同反映意見)

希望各位GHI絲打可以努力爭取109繼續入GHI
冇人逼你睇,你覺得煩躁大可以走。你想吸收有用既資訊,爬文同篩選係基本。難道你覺得我地有責任spoon feed你?其實懶人包就有既,咁大包都睇唔到就真係幫你唔到。不過已經見到有幾位好心絲打忍唔住餵埋俾你食,ungugu
Honey bra d 70I (if any) 應該70F都著得 仲未計佢d義乳

70圍都叫細圍就唔會有所謂"細圍"煩惱啦。香港70圍既bra仲多過公廁。
認證又攞唔出,d貨都唔知喺邊度黎
話哂都made in somewhere,同廠攞貨都唔係冇可能,甚至oops...都唔知喺邊度黎
有冇人答到我,真係平好多咩?

各位絲打,如果想香港官方門市做得住,有得繼續試靚bra,就多d幫襯同支持門市啦。
(尤其係GHI既絲打,就黎冇得試冇得買喇 其實香港係有呢個market的!!!! )
唔撚係掛... Narue門市平好多,點解d人仲要咁犯賤去買d又貴又冇試身室又來歷不明既honey bra?!
其實關唔關個胸太細事 就算岩size都唔會覺得飽滿,純粹岩岩好包住個胸
岩岩先買左bra睇黎又要換
好驚再唔補救個胸就玩完
咁咪睇第一頁度返啱size先去試囉
無錯啊,其實係一個惡性循環黎,人地點解唔入貨,因為無人買(唔幫襯門市/唔知自己著錯/唔知有得賣)
點解無人買,因為唔入貨
最終無法得益既都係我地
wacoal已經咁19入,入下大杯唔入,唔想narue都變成咁,咁narue就要自己爭取
理得你胸大定胸細,你著岩size都會有應有既滿杯形態,65BC既sis都著得出,點解你唔得?
你純粹岩岩好包住個胸既話除非你個件係全罩杯,一係就係你著大左3/4杯當全杯著
著啱身嘅bra時 會感覺到胸肉托起左呢 絲打不妨睇下第一頁嘅假性滿杯 睇下解唔解答到你 雖然未清楚你著咩牌子咩款 但少啲著模杯 因為剪裁上無咁貼胸
原來係大戶 失敬失敬
講左咁耐,你度左上下圍數據未?
純粹啱啱好包住個胸? 薄襯/Bralette就有可能
度左啦 上81下73 應該買70a?
可能買個間bra slaes拎左70b比我
但係有部分又岩 有部分又離罩離到峽谷咁
我又一直跟呢個size買
但個sales又同我講如果好似我咁要買大少少
好過買細
睇左下面個留言諗住一陣去試下narue
係咪係尖沙咀
琴晚去narue買bra時
Staff姨姨話趁有Sales同有碼時就好快啲買喇, 因為日本嗰邊未必會再入G-I呢類大杯, 就算會入都唔會返得多同埋唔會做Sales喎
原因係因為少人買, 希望需要著G-I嘅絲去問多啲搵多啲
等narue知道其實香港係有唔少人都需要大杯
恭喜絲打買到心頭好 買到8套好幸福

咩size都好啦,支持門市都有幫助,起碼成間舖頭做得住先。
我個時仲要俾人sell到買左件黑色既野 話幫到改寒背都副乳 真點無撚用 我前排上網買台灣啲功能bra 著上身感覺包得仲好過佢 差唔多價錢但人地啲碼準好多+啲款靚好多
諗起當年洗左咁多錢買bodibra啲阿婆款真係
點解要買大小小?鋼圈位唔岩?
佢話因為我下圍73 後背又有肉 大細胸接近b 所以買大少少
想問佢sales做到幾時
琴晚都有問姨姨, 佢答我唔知
同埋有啱碼試啱就好快啲買 (我係買F以上)
所以存貨本身就唔多, 你都盡快去睇吓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞