[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
條cheap人好似連個po都del埋
但其實佢係好多個po都重複講過同一番說話

同femme一樣,小9器
想問下幾耐洗一次bra好
平時清水加啲沐浴露洗就算
我自己就夏天1-2次,冬天2-3次。
其實睇返個人體質,有啲大汗/ 易敏感易痕,就要洗密啲。但始終係貼身衣物,太耐唔洗又唔得
想入TG group
如果真係健美小姐不妨放圖俾大家欣賞下咩叫體脂13%,但我淨係見到一堆冇乜運動既瘦人圖

你見到樓上post圖講得出佢咁多缺點,你都走去試?除左打手我都諗唔到有咩人會咁蠢

呀打手,講野俾d邏輯好,唔好學你主人 lily garden 咁,明明呢個世界好多女仔65圍甚至60圍,但就講到70圍就最細咁,一堆歪理。少d主見真係俾你地害死。
你真係煩撚到仆街當人on99 你自己做打手on9就算
收左幾多錢啊屌你分啲俾大家啦
波底都唔貼 高脇著到你變pumpkinjen咁囉快撚啲著多啲啦哈哈
人地客客氣氣問下係唔係健美小姐,想學下野抄下notes,點知畀你主人del留言仲block埋

大把ig shop當個ac係個人acc咁,無論黎m、失戀、紀念日 都放上去講,如果係健美小姐既 大大方方承認有咩問題?做咩講到針對你主人咁
原本都諗住可能大家都有運動,想請教下佢有冇咩減體脂唔瘦胸既方法,點知佢又del我comment block我acc 咁唔想分享就唔好喺d ig post度講到有幾樂於助人啦
無仇都比你搞到有仇啦 你條傻鳩 做打手都醒少少 搞到舖頭個名臭晒啦

上黎免費宣傳又串柒柒 有人負評又小器 唔啱聽就block 沉唔住氣又上黎嘈 我地係咁多撚口㗎啦 但有話錯你咩 不如檢討下自己先

咩叫做“賣bra啫”啊?仲好意思吹奏自己有服務 價錢實惠?唔想改底圍咪出聲囉 唔好呃鳩啲妹妹仔無65圍先得㗎 明明原價一件400蚊 成日上黎話 折左260起 十足十啲sales嘅口吻

如果有絲打對所謂台灣功能內衣嘅bra有興趣
試身即走 然後網購kelly love
一睇就知你冇追開bra post,幾個ac同一個人都講得出

問下13%體脂點操出黎都叫串,咁隔離健身post係唔係要摺埋?
Lily打得出黎怕咩畀人問,又唔係叫佢貼證據,絲打都係上去問多兩句姐。定係規定左只可以問款問價?
第一頁已經寫左,Hafina同Lily garden都係賣Kelly love

對台灣矯型Bra有興趣既,可以上KL官網睇下款同價錢,再上Hafina同Lily garden門市試下

如果覺得佢地既服務值得你畀個差價佢賺,請繼續幫襯
你地洗乜買,都係平架啦
需唔需要幫你對脂肪波度下咩size
sor 我個啲係胸肌

想唔想奶下

介唔介意禁入去cap埋係幾時回覆我個comment呢?
因為我一留完comment就俾你地block埋acc,個post連睇都睇唔到
乜有人會無胸肌架咩 定巴打嗰隻胸肌係新品種?
你呢個叫留言?呢個叫原post呀
仲有,如果喺你呢個comment之前有comment未顯示,係會有 'View all ____ comments' .
好明顯你呢個回覆之前已經冇哂comments,即係我個comment一早已被消失。
唔係private account, 係block左我account姐
識唔識分private同block? 我諗有讀完小學都識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞