[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
絲打訓覺會唔會著玉如胸托?
唔會 日頭著已經好累,訓教著無鋼線或者軟鋼線
呢款
你試下我貼圖個隻款
我同你一樣有咁既煩惱呀!!

多謝絲打提醒 更新返,京華中心VS 目前30最大去到D已
款都唔少既,我係地下同頂層分別試左四款同三款,
個人對pink冇愛就冇試到,不過行左個圈都見到唔少30D櫃桶

包膠一下試左既款:
肩帶好撚長,薄款得兩個(圖一左一左二),不過VS勝在多顏色
薄款舒服,厚款夠光面夠滑,
前扣就視覺效果幾好 但係30D前扣得厚墊,啲肉唔係好夠位放,塞晒係雞心到,好多咇左出黎咁

個人建議直接剷上最高嗰層問sales,
其一係地下太多人,其二係薄款可以係頂層揀色,其三係第二層全層冇30D,

最後我想問,VS請啲男staff企係到做咩?
冇乜人希望自己女朋友走去搵另一個男人揀款揀色試size試Bra
見到三個四個sales,另外有一兩個好似係管理/經理之類 隱約聽到傾緊擺位。
今日試左呢款65d都係咁 就露點 但我個胸真係冇乜肉
有無拎埋65E試啊?
試開點解唔試埋
尷尬 平時戴開c
我之前有試過戴70c啱啱好 但65d壓胸 會唔會其實70c先啱我

唔係全部圍既C都一樣size,唔好淨係睇英文字
你82-63本來圍差就19,係落係65DE之間,2個碼都試下係正常做法(D圍差17.5,E圍差20)
個著到70C係因為圍鬆偷左位,d胸肉根本就無托起到,所以咪著一陣就移曬位囉
你覺得70C岩可以繼續著,不過個胸一定唔會靚得去邊
qmomo係咪有按胸型揀bra 定記錯另一個brand
有無絲想夾網購 mydress3件59折
奶糖派按胸型揀Bra
Qmomo有分鋼圈

幫你pushpush
多謝sis提醒
淘寶咩網
我用以圖搜尋,唔係款款都有,推介唔到店舖畀你
係啊,唔係DE cup就等於大波
65DE乳量細過100A呢
所以不要懷疑,70C就是穿錯了,計返70C姐妹尺碼都係65D姐,再加圍鬆偷左d位+肩帶放長d,咁就可以明明杯太細,都可以著到有唔壓胸的錯覺,但其實個胸係無被承托到,你只係掛個bra上去笠住咋
你就算試日本bra定外國bra都好,都係要著65/30,唔好再著鬆圍啦
唔該晒你
近期特價:
Mode marie

PJ

Narue

Harbour city bazaar 開倉
近期特價:
Mode marie

PJ

Narue

Harbour city bazaar 開倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞