(HEHE) 那天,你走進了我的世界

1001 回覆
115 Like 24 Dislike

Btw之前個番外編點解無左後續
應該問點解爛尾
Btw想問好耐
樓主個post個標題係咪參考左盧廣仲個首歌黎改?

最近比呢句歌詞感染到
btw , 今日應該無文住,有無人可以陪我傾下計

Me
多謝你

對於個故有無咩意見

Btw之前個番外編點解無左後續
應該問點解爛尾
Btw想問好耐

最近比呢句歌詞感染到

Me
多謝你

對於個故有無咩意見

好想知Leo 同London 以前發生過咩事
寫得幾好睇呀 會繼續追落去 加油
劇情野當然之後會交代

今次唔會再棄故
應該問點解爛尾
Btw想問好耐

最近比呢句歌詞感染到

Me
多謝你

對於個故有無咩意見

劇情野當然之後會交代

今次唔會再棄故

咩事唔開心呀
留名支持 好耐冇hehe故
........其實係懶同諗唔到橋hehe
都有嘅,不過係甜故

Me
多謝你

對於個故有無咩意見

劇情野當然之後會交代

今次唔會再棄故

咩事唔開心呀

諗到先寫啦 勉強無幸福
唉... 謝謝你曾經是我的幾分之幾
的確

反正呢個世界本來就係咁

勉強真心係浪費緊自己同人地嘅時間
最hurt係曾經呢兩隻字
多謝你

對於個故有無咩意見

劇情野當然之後會交代

今次唔會再棄故

咩事唔開心呀

諗到先寫啦 勉強無幸福
的確

反正呢個世界本來就係咁

人生好多野都唔會如願
睇開左就無事
無謂搞到自己唔開心
如果可以控制到個腦就好

唯有係將自己ff嘅野變成一個故
劇情野當然之後會交代

今次唔會再棄故

咩事唔開心呀

諗到先寫啦 勉強無幸福
的確

反正呢個世界本來就係咁

人生好多野都唔會如願
睇開左就無事
無謂搞到自己唔開心
如果可以控制到個腦就好

唯有係將自己ff嘅野變成一個故

你係巴打定絲打
我估係巴打,巴打寫返男仔既心情會準d
BI巴
愛你哦
仲未瞓
BI好似會辛苦過純gay 心理上
要思考究竟行邊條路好,但又驚害左將來個老婆 (如果有嘅話
啱啊 兩頭唔到岸個種感覺唔知點咁
(利申 bi)
BI巴
BI好似會辛苦過純gay 心理上
要思考究竟行邊條路好,但又驚害左將來個老婆 (如果有嘅話
啱啊 兩頭唔到岸個種感覺唔知點咁
(利申 bi)

Gay巴here 已經死心孤獨終老
文呢
(六)

「應該睇唔到掛。」揚揚轉頭,伸手推London:「喂,你睇唔睇到維港?」

「我呢邊都睇唔到。」London心不在焉的答。「比啲樓遮住晒!」

Leo看揚揚,有點擔心揚揚注意到他一直想看著London。

London轉身回來,手指輕敲桌面,環眼四顧,然後說:「不過呢到環境都算OK!」

「係人太多嘈左啲!」揚揚挑剔的看了下店內的裝潢。

「Leo。」London轉頭:「果份合作書呢,你最好將個原價寫番上去,王副總話你地會打個七折,但係咁寫就會無咁清楚,你要寫埋條式上去,邊到邊到會有七折咁樣,總價七折定係部份七折我都未知,你地搞清楚再補番比我!」

「一般七折就係總價七折,顧問果邊嘅費用都係全部一齊計。」Leo看著London解釋:「我返去會再寫得詳細啲!同我聯絡嘅係咪果個曾經理?」

「係我!」London微笑:「本身係佢嘅,不過他份人好煩架,又挑剔,以前一份同意書可以改幾廿次,搞到我好煩,今次等我黎,何況今次係你地公司呀嘛,我告訴副總講聲就OK,次次要同條友合作就激鬼死我,而且如果今次我搞得好,可以拎去邀功嘛哈哈哈。」

「原來係因為可以去邀功!」揚揚在一旁說,一臉奸計的笑容:「Leo仔,你唔好咁輕易上當呀!」

Leo覺得兩位好像又要公然的大吵一架,連忙打圓場:「唔緊要啦,更難搞嘅客我都見過啦,我搞得掂嘅。」

兩位回頭看他,火藥味沒了。

Leo微笑望著他們:「又話啲野黎得好快嘅!」

揚揚低頭笑,站起來:「我去催下!」

「偏心!」London嘟嘴:「我講餓就無人理我,Leo講就有專人去廚房催!」

揚揚立刻又回來坐下,說:「咁以示公平,我唔催囉!」

London站起來:「你唔催我催!」

說完,London便起身往服務員那邊走去。

揚揚轉頭看Leo:「我都好餓!」

Leo微笑:「我還好啦,你地而家住邊?」

「青衣!」揚揚瞇眼笑了:「你呢?」

「九龍!」Leo放輕鬆下來,揚揚沒再懷疑。

「London都係九龍喎!」揚揚側頭看Leo。「九龍邊到呀?」

「九龍灣!」Leo停了下:「London住九龍架咩?佢唔係...」

「結咗婚之後就住港島,離婚之後就搬返到九龍區,話啲房租平啲喎!」揚揚解釋:「九龍灣邊到呀?」

Leo眨眼:「哇,你想起我底呀?」

「哈哈咁都比你發現。」揚揚笑說。

Leo不敢多說,說太多會說溜嘴。London住得很近!

London回來,服務生跟著來上菜。

「London,原來Leo仔都係住九龍灣架!」揚揚說。

London怔了下,轉頭看Leo:「真係架?」

「咁我咪好方便搵你地。」揚揚微笑,笑容有些詭異。

London附和著點點頭,「我有著數咋嘛,你做咩咁開心啊?」

Leo開始吃飯,心裡好複雜。很高興跟London住得近,可是揚揚的態度和以前有些不一樣,讓人很擔心!!

三人好像忽然各有心事,安靜了下去,專心吃飯。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞