(HEHE) 那天,你走進了我的世界

1001 回覆
115 Like 24 Dislike
文呢
文呢
我地今日都好勇躍

睇到我心癢癢
好甜
會不會又一齊攬住訓
加速!
Lm
終於追到喱度 有d位好感觸喊咗出嚟
支持樓主繼續出故
邊啲位有感觸?
比啲意見
#133 (十)
「你唔憎我咩?唔會覺得好奇怪咩?兩個男仔喎...」
「....點解要一直活係人地眼中嘅正常世界入面?又唔係偷又唔係搶,大家你情我願咪得。就算,London接受唔到呢種感情,作為你嘅好朋友,佢一定會企係你呢邊幫你,我知道鍾意一個人係無原因,所以,點解你唔放手試下?」 
「我唔知道你點解可以忍咁耐,從來都無表示,無暗示,可以望住人地結婚,然後消失咗無影。」
「...點解要咁對自己呢?寧願自己行埋一邊受傷都唔想人地唔開心。」 
「我...覺得而家我地嘅關係好好...只係想咁...唔好話比佢聽...」 

#255 (十三)
Leo洗好碗盤,這才發現自己一直在流淚,已經濕了臉,濕了襯衫,那就哭吧!哭到死,死了便不會再心痛,就不會再有希望,就不會再讓任何人擔心!

#283 (十六)
「點樣嫁啊?我又唔係女仔,而且啊,嫁都嫁比揚揚先喇,點睇都知揚揚啲嫁妝多好多,值錢好多喇!哈哈!」 

#303 (十七)
.... Leo的確善於隱藏,多年的經驗磨出來的吧?臉上看不出絲毫破綻! 
揚揚放下心,很好,Leo也不是省油的燈,至少London在的場合,Leo任何招數都能接招。

#330 (十八)
如果自己是個女孩,是否一切就會變得美好?可以光明正大跟London表白,可以手牽手出街,可以做別人眼中的正常人...
 「邊個衰人整喊你?同我死出黎。」「而家有我係到,無人再可以恰到你喇!以後邊個想對付你,你就講我個名出黎,佢地一定會知難而退!」 
 Leo沒回答,那個人就在Leo的眼前,是好笑還是好氣呢? 

#355 (十九)
「.....又可以話你份人好需要安全感,但係我又覺得你都唔似,可能係細個慣咗掛?」 Leo沒有回頭。安全感...? 可能揚揚說得對吧。

唔敢quote太多,但係覺得上面喱堆寫得特別有feel,簡直入心入肺
只可以講Leo願意為咗London付出佢嘅一切,但同時為咗維繫喱一段關係而唔敢再向前行多一步。喺現實生活入面,或多或少都寫出咗某部份人嘅心聲吧!
多謝你鍾意我個故

我都信呢個世界一定有好多想愛但係又唔敢愛既人
我以為有新文
#metoo
樓主呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞