[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket

1001 回覆
257 Like 11 Dislike
唔小心恰著都會
特登著住瞓真係未試過
各位巴打,好快1001啦。你真係無諗過!

巴打們真係太多好野! 之後開 2 再傾好唔好?
我都分享下
LVC66501

Evisu no.2

呢排著豬仔106

No. 2 我都有條

好。支持巴打
因為呢個post入左牛仔褸同埋N1

好。支持巴打
因為呢個post入左牛仔褸同埋N1

改改個Topic長期討論
上年四月影落

Skull jeans

好眼利
上年四月影落

Skull jeans

好眼利

我都有一條 數數手指都8-9年前既事
Skull都色落太堅了 色落黎講個人覺得skull係所有日本品牌最出色

有冇巴打知香港有冇實鋪有賣呢款

https://www.carhartt-wip.com/en/men-jackets-jackets/men-jackets-detroit-jacket
係it買左呢件 折埋千二
我覺得差唔多價

呢件carhartt我都有睇過 但唔太鐘意拉鍊
上年四月影落

Skull jeans

好眼利

Skull都色落太堅了 色落黎講個人覺得skull係所有日本品牌最出色

我都好鍾意skull, 實而不華
上年四月影落

Skull jeans

好眼利

Skull 好正,我只係覺得個logo 唔靚。

支持 因為呢個post而入咗件type 1 jacket,依家希望揾到件Filson

支持 因為呢個post而入咗件type 1 jacket,依家希望揾到件Filson

希望快d 揾到再share 下啦。

最近入左依件
我都分享下
LVC66501

Evisu no.2

呢排著豬仔106

No. 2 我都有條

師兄條66501係自己操定買洗水返黎?
以前買個兩條66﹐0188同0184
個時著左幾次就賣左
我都分享下
LVC66501

Evisu no.2

呢排著豬仔106

No. 2 我都有條

師兄條66501係自己操定買洗水返黎?
以前買個兩條66﹐0188同0184
個時著左幾次就賣左

Unwashed
果陣take5 入
樓主有冇靚BOOT推介?
我記得兩年前新年去TAKE5 做緊特價
有對sugar cane boot 斷碼11號﹐賣緊$2500
想鳩沖﹐但真係太大。最後錯過左

最近入左依件

Heller’s cafe ....我都好想入嚟件呀!
樓主有冇靚BOOT推介?
我記得兩年前新年去TAKE5 做緊特價
有對sugar cane boot 斷碼11號﹐賣緊$2500
想鳩沖﹐但真係太大。最後錯過左

11號boot香港應該無咩人著得落

人生第一對redwing
好似so far 都無巴打提起Dry Bones 同Full Count ... 有無人有得share?

人生第一對redwing

我人生第一對Redwing 已經係二十年前嘅事!
劉名
好似so far 都無巴打提起Dry Bones 同Full Count ... 有無人有得share?

有 我前後有4條fullcount
新po分享

新po分享

好呀!

新po分享

操緊條 1101,13.7oz 布好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞