[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket

1001 回覆
257 Like 11 Dislike

巴打呢件點睇

幾靚呀!

算唔算少有?本身唔太熟軍事野,賣衫個阿叔話背面同拉鍊位有啲數字係個艦既number同名,入面羊毛見幾暖,五舊水有找

我呢件係咁

你呢件係alpha 應該係民用版啦
樓上果件似係原版

巴打呢件點睇

幾靚呀!

算唔算少有?本身唔太熟軍事野,賣衫個阿叔話背面同拉鍊位有啲數字係個艦既number同名,入面羊毛見幾暖,五舊水有找

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

巴打呢件點睇

幾靚呀!

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

巴打呢件點睇

幾靚呀!

我呢件係咁

樓上果件似係原版

點睇都係軍版喎
有晒招標編號

巴打呢件點睇

幾靚呀!

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

巴打呢件點睇

幾靚呀!

我呢件係咁

樓上果件似係原版

點睇都係軍版喎
有晒招標編號

眼快快睇左做alpha
Sorry

幾靚呀!

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

其實我唔知,如果係原版bro 就執到好野。

入左嚟件二手pherrow’s ... 等緊shipping ..

入左嚟件二手pherrow’s ... 等緊shipping ..

巴打除左樂天 有無去日拍?
大把好野 成日忍唔住落bid
有冇地方仲有呢件橙牌賣

巴打除左樂天 有無去日拍?
大把好野 成日忍唔住落bid

無呀,但我知一開始我死硬。

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

勁好condition 黃金size
其實唔係原版都唔止值5舊水
巴打邊到搵

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

勁好condition 黃金size
其實唔係原版都唔止值5舊水
巴打邊到搵

咁正😍原來好野 我都係見佢啲detail幾正先買
我係樓上軍鋪買 果度有vintage同復刻都有
不過我見ebay都係五百幾蚊到

巴打呢件點睇

幾靚呀!

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

無記錯480 得一件

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

原版會好貴?

我呢件係咁

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

原版會好貴?

for yr reference

樓上果件似係原版

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

原版會好貴?

係唔係有啲年份出既或者特別啲既會貴啲?

呢件同巴打果啲都一樣?
巴打點睇豬仔
係denimio 睇中咗件typeII 牛仔褸
問果度d sales 應該買咩size
佢建議40
但本身我得166高
係咪水我

你冇試著咩,
定巴打你好肥

Denimio 網店無得試著啦
65kg唔算肥吧
睇黎要搵日上take5試下

我170cm
Type2著38

我175 75kg著40, 同款

我172 75kg著38 同款
巴打165應該唔駛著40喎

Thx bro
預佢縮水,我諗38穩陣
不過而家心大心細買levi’s 定豬仔好
巴打點睇豬仔
佢建議40
但本身我得166高
係咪水我

你冇試著咩,
定巴打你好肥

65kg唔算肥吧

我170cm
Type2著38

Thx bro
預佢縮水,我諗38穩陣

Levi’s 無得同豬比喎。

原版5舊水

我都想講!

我鳩估咋

原版會好貴?

係唔係有啲年份出既或者特別啲既會貴啲?

都可以咁講
唔同廠出同埋罕有細size都有機會貴d

你冇試著咩,
定巴打你好肥

65kg唔算肥吧

我170cm
Type2著38

Thx bro
預佢縮水,我諗38穩陣

Levi’s 無得同豬比喎。

巴打點解咁講
我見Levi’s 個價仲貴過豬仔好多
巴打點睇豬仔
佢建議40
但本身我得166高
係咪水我

你冇試著咩,
定巴打你好肥

65kg唔算肥吧

我170cm
Type2著38

Thx bro
預佢縮水,我諗38穩陣

睇埋size chart先?
我同你咁上下高 唔夠60kg
我最大個件type1
縮完 前長60cm 膊闊42~44cm chest 50~52cm
最近著緊件tcb type1
size36 59cm長 42膊 chest50
pointer chore coat

師兄喺外國網買定點?大約幾錢?

係佢官網買,印象中100usd 但成日有優惠,我買好似就70,80usd 未計shipping

唔該巴打,見美華氏都好似有,格下價先
想問深色d既牛仔褸配咩色既衫褲鞋好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞