[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket

1001 回覆
257 Like 11 Dislike
我177高,中等身型
著LEVIS 既牛仔褸S碼都好似有D大 (入面著一件T)

大成點? 預鬆啲可以layering

唔會鬆好多嘛 我180著M係極fit身喎
最近見到levis牛仔褸出左xs,諗緊買有毛毛底既好定無好,樓主可以俾下意見嗎?第一件牛仔褸,之前試過好多牌子都唔岩size,謝謝
樓主講到Barbour好吸引,借問
1.一般去邊到買?
2.打理麻煩嗎?幾耐補一次油?

我三件barbour 褸都係online 係selfridges 買。 帽就係倫敦boutique 買。香港houses shop 係有賣barbour, 不過價錢就......

barbour 係outdoor clothing, 打理唔麻煩,其實根本唔洗打理,當然每年補一次油係好。

前幾日都上網買咗件 bedale in Olive colour

美麗華有間鋪賣緊2999
樓主講到Barbour好吸引,借問
1.一般去邊到買?
2.打理麻煩嗎?幾耐補一次油?

我三件barbour 褸都係online 係selfridges 買。 帽就係倫敦boutique 買。香港houses shop 係有賣barbour, 不過價錢就......

barbour 係outdoor clothing, 打理唔麻煩,其實根本唔洗打理,當然每年補一次油係好。

前幾日都上網買咗件 bedale in Olive colour

美麗華有間鋪賣緊2999

貴一倍。
最近見到levis牛仔褸出左xs,諗緊買有毛毛底既好定無好,樓主可以俾下意見嗎?第一件牛仔褸,之前試過好多牌子都唔岩size,謝謝

如果第一件or 只買一件,無毛會flexible d, 始終香港唔凍。
hk係咪得t5 有buzzriskson既褸賣 諗緊買navy定khaki色好
想問下疑似donut button 鬆左 成件牛仔褸好嘈有冇得搞
定本身係咁?

利申 唔識
影左d 相,而家打緊一編講下牛仔褲。希望可以多d 內容。

期待

利申窮撚著u記raw牛
有無d短身牛仔褸推介

以前既Lee 101J。
著中高腰褲先岩岩好掂到條邊,唔攝衫都唔得
有無d短身牛仔褸推介

AIM咩 ?
BUDGET?
TYPE?
有無d短身牛仔褸推介

唔少日本牌子都係短身sugarcane ,oni 都係
Levis US LVC 都有cybermonday 40%off
Levis US LVC 都有cybermonday 40%off

LVC喎

期待

利申窮撚著u記raw牛

巴弓操成點
利申:操緊evisu no.1

最近先開始,冇成就
巴打你呢?
其實本身都想買條正正式式日本牛,
但見U記果條都未搞掂

LVC喎

岩岩試入個CODE,又真係work

LVC喎

岩岩試入個CODE,又真係work

得返Turkey, 54得返w28-29, GGed
嚟來去大阪想入手一件牛仔褸
想要一件經典type3先
依加著緊件辣殺spao
1000-1500左右
168 60kg
Lm

期待

利申窮撚著u記raw牛

巴弓操成點

最近先開始,冇成就
巴打你呢?
但見U記果條都未搞掂

U記D染色咁求其,操出黎都唔會靚,有心操一定買條多層染色

期待

利申窮撚著u記raw牛

巴弓操成點

No.1 同好

期待

利申窮撚著u記raw牛

巴弓操成點

最近先開始,冇成就
巴打你呢?
但見U記果條都未搞掂

U記D染色咁求其,操出黎都唔會靚,有心操一定買條多層染色

冇BUDGET咪平有平操,冇所謂喎,你見地盤師父D褲都操得幾好幾有FEEL。

利申 十年前開始第一條原色LVC 47 -> Pherrows -> 桃太郎 -> 豬, 由第一條30腰著到呢條34腰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞