[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket

1001 回覆
257 Like 11 Dislike

正呀! 公廁邊有你呢件咁靚呀

邊有得同你個件比
件 Barbour到咗,但d油味好似勁得濟,有咩方法搞搞佢

只可以吹下風等佢散。 巴打係邊度買?

Endclothing,夾埋另外一件Harrington Jacket,星期五落單,今日收到

Barbour買左幾錢

邊有得同你個件比

除左真品,我估McCoy 真係頂級。無得輸。
件 Barbour到咗,但d油味好似勁得濟,有咩方法搞搞佢

只可以吹下風等佢散。 巴打係邊度買?

Endclothing,夾埋另外一件Harrington Jacket,星期五落單,今日收到

Barbour買左幾錢

$18xx,其實係比本身個價平少少 其他網可能仲平

邊有得同你個件比

復刻品牌黎講應該最top啦 價錢都係
Real McCoy 收埋好多deadstock 拉鍊
有時會拎出黎整件近乎完美既復刻 當然貴到飛起
不過整一件 就少一條古董拉鍊

邊有得同你個件比

正,巴打仲有無好野分享?
想買條原色直腳牛仔褲 budget ~1000 有冇咩推介?

Sugar Cane 同Pherrow’s 好似有below 1k

香港邊度會有得試?
想買條原色直腳牛仔褲 budget ~1000 有冇咩推介?

Sugar Cane 同Pherrow’s 好似有below 1k

香港邊度會有得試?

Take 5
levis type I ,type II 本身短身剪裁,唔會長到腰間方便彎腰,會唔會難襯衫?因為依家有啲品牌會出type I,type II, 但係會修改版型,長身啲啲

Type 1/2 的確係幾短身,如何襯嘅下身係差不多色嘅身腳牛,入面加裇衫。or 件牛仔褸著入面做layer

有冇 sample 睇下呀

短身唔難襯

想知係邊到搵帽多啲 係香港
levis type I ,type II 本身短身剪裁,唔會長到腰間方便彎腰,會唔會難襯衫?因為依家有啲品牌會出type I,type II, 但係會修改版型,長身啲啲

Type 1/2 的確係幾短身,如何襯嘅下身係差不多色嘅身腳牛,入面加裇衫。or 件牛仔褸著入面做layer

有冇 sample 睇下呀

短身唔難襯

想知係邊到搵帽多啲 係香港

Take 5, Benny’s, Luddite

邊有得同你個件比

都仲有幾件可以分享下 慢慢黎

邊有得同你個件比

都仲有幾件可以分享下 慢慢黎

期待!
入左件buzz rickson N1 jacket
今日ems 郵差送黎
Size 38 試上身後發覺個袖太長
有冇巴打有意要
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

大家點睇rising sun?
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

靚。但38只係small to medium ... 咁都太長? 巴打手好短喎。
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

靚。但38只係small to medium ... 咁都太長? 巴打手好短喎。

係啊
應該36先啱
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

係啊
應該36先啱

T5無咩?可以試岩先買
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

巴打嚟緊會介紹咩?
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

巴打嚟緊會介紹咩?

hahaha 我無貨啦。等其他巴打share 啦。

等緊件Barbour 同一件棒球褸。 最近入左件Danton, 都可以share 下啦。
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

巴打嚟緊會介紹咩?

等緊件Barbour 同一件棒球褸。 最近入左件Danton, 都可以share 下啦。

我都想入件棒球褸,有無推介
今日ems 郵差送黎
有冇巴打有意要

巴打嚟緊會介紹咩?

我著開38/40, 件Bedale 著36 fit
係澳洲discount買左件呢件係type 幾

樓主件carhartt 我都有 好貴😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞