[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket

1001 回覆
257 Like 11 Dislike

巴打點睇呢類日系襯法?
會否太mk?

唔mk 啦,very good ..... mk 仔有鬼咁嘅效果。

我見ig有唔少日本人著原色牛仔褸都扣最上個粒鈕,反而西方個邊就唔見人咁著

對腳變好短

巴打點睇呢類日系襯法?
會否太mk?

唔mk 啦,very good ..... mk 仔有鬼咁嘅效果。

我見ig有唔少日本人著原色牛仔褸都扣最上個粒鈕,反而西方個邊就唔見人咁著

對腳變好短

Fishermen Lok 個比例就短 上面㗎仔都 ok 呀

巴打點睇呢類日系襯法?
會否太mk?

對腳變好短

Fishermen Lok 個比例就短 上面㗎仔都 ok 呀

Fisherman 著衫真係幾柒,畫虎不成反類犬。
有冇人聽過/買過japan blue
對佢個high tapered cut有興趣
Lee 101J

應該係70年代

洗到甩晒色既Union Made Tag
Lee 101J

應該係70年代

洗到甩晒色既Union Made Tag

講到牛仔褲,我有條豬仔好失望。右邊褲腳車到扭埋一面,我當自己冇check 真就買都算,點知褲袋又勁快穿
講到牛仔褲,我有條豬仔好失望。右邊褲腳車到扭埋一面,我當自己冇check 真就買都算,點知褲袋又勁快穿

我對豬豬褲都無咩好感,買衫多。豬豬有made in 支那。要小心。

我有條Japan blue taper cut 406

係日本試過high taper cut , 可能我瘦,我就覺得佢大肶好寬身,但小腿就好窄好似skinny fit 咁窄.

japan blue 係Reddit rawdenim 版好受歡迎猶其係依個cutting,比人話岩大肶粗人士,好似健身人士,你可以去搵下啲fit pics 睇,search 返個model number 就搵到好多
香港係咪無舖頭有入TCB JEANS? 想落舖試下size
有無巴打著real mccoy既牛仔褸同褲

我有一條褲

我有一條褲

有玩McCoy d軍品
好正

vestige

我有一條褲

有玩McCoy d軍品
好正

share 下啦

係日本試過high taper cut , 可能我瘦,我就覺得佢大肶好寬身,但小腿就好窄好似skinny fit 咁窄.

japan blue 係Reddit rawdenim 版好受歡迎猶其係依個cutting,比人話岩大肶粗人士,好似健身人士,你可以去搵下啲fit pics 睇,search 返個model number 就搵到好多

大小腿都粗
香港係咪冇鋪頭有得試

大小腿都粗
香港係咪冇鋪頭有得試

你可以上denimo, Okayama denim 睇下尺寸先

香港incredible shop 有賣japan blue 牌子產品,唔知有冇依個cutting

vestige

搵日上去試試先

vestige

搵日上去試試先

望落價錢唔係貴denimio好多

Pherrow’s N-1 deck jacket 到着

我都有一件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞