[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket

1001 回覆
257 Like 11 Dislike
太多牛仔褲著唔哂 有一條全新one washed豬仔103, size 32 $1000 有無巴打有興趣?

有冇巴打知香港有冇實鋪有賣呢款
各位巴打 budget 1500-2000 有冇unwashed既牛仔褲可以介紹比小弟

想「的」起心肝自己操返條

有2000蚊budget, 真係上舖頭行一轉就得,大把choice 啦。

牌子就桃太朗,SD, Sugar Cane 等

上官網買啦

香港就算比你搵到,過河濕腳一定食水深
操左豬仔103兩年
想入條直腳反d既牛。有冇咩平玩選擇

ues400r
留名

上官網買啦

香港就算比你搵到,過河濕腳一定食水深

官網買仲多機會有優惠

https://www.carhartt-wip.com/en/men-jackets-jackets/men-jackets-detroit-jacket
係it買左呢件 折埋千二
我覺得差唔多價
操左豬仔103兩年

ues400r

我都想買條UES IG d色落圖靚到
各位巴打 budget 1500-2000 有冇unwashed既牛仔褲可以介紹比小弟

有2000蚊budget, 真係上舖頭行一轉就得,大把choice 啦。

好的 得閒去𥄫𥄫 唔該巴打
操左豬仔103兩年

ues400r

家陣著緊
不過唔算平玩啦
同主流日牛價差唔多
操左豬仔103兩年

ues400r

家陣著緊
不過唔算平玩啦
同主流日牛價差唔多

我諗住開多條,諗緊UES定ETERNAL好

flat head 有8折都係$2K 頭
可以考慮下

flat head 有8折都係$2K 頭
可以考慮下

Flat Head 正!
我都分享下
LVC66501

Evisu no.2

呢排著豬仔106
上年四月影落

上年四月影落

Skull jeans
我都分享下
LVC66501

Evisu no.2

呢排著豬仔106

條66 好靚
我都分享下
LVC66501

Evisu no.2

呢排著豬仔106

No. 2 我都有條
羨慕咁多巴打操牛,我一星期只得兩日唔洗著西裝。 操條毛!

瞓覺著

講真冬天果陣試過

瞓覺著

講真冬天果陣試過

我又未接受到瞓覺著!

瞓覺著

講真冬天果陣試過

咁咪染到成長床都藍😂

瞓覺著

講真冬天果陣試過

我又未接受到瞓覺著!

焗蛋喎大佬

瞓覺著

講真冬天果陣試過

咁咪染到成長床都藍😂

其實好唔舒服
次次瞓醒後發現只著條底褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞