[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket

1001 回覆
257 Like 11 Dislike

Pherrow’s N-1 deck jacket 到着

我都有一件

我都有一件

呢d褸係咪無得洗
上年買左件入面寫住
do not dry clean
Do not wash

我都有一件

呢d褸係咪無得洗
上年買左件入面寫住
Do not wash

唔可以機洗,唔可以乾洗。可以手洗。

我都有一件

呢d褸係咪無得洗
上年買左件入面寫住
Do not wash

但如果你果件有夾羊毛就真係手洗都唔得
lm
N-1 Deck Jacket 呢款有冇推介話邊度買好(貴就免了)?
條APC操到有啲悶 諗緊買豬仔SD107定桃太郎0705SP好

有冇巴打俾下意見
條APC操到有啲悶 諗緊買豬仔SD107定桃太郎0705SP好

有冇巴打俾下意見

both

有冇巴打俾下意見

桃太郎用津巴布偉綿,著落會舒服d
豬就染得深d,布面平順d,色落慢d

有冇巴打俾下意見

無記錯桃太朗色落真係好慢

有冇巴打俾下意見

其實Samurai 同Pure Blue Japan 都好好。

Samurai 塊布好正, Pure Blue Japan 柒色好靚。

有冇巴打俾下意見

其實Samurai 同Pure Blue Japan 都好好。

Samurai 塊布好正, Pure Blue Japan 柒色好靚。

APC 應該係 Slim cut?
不如買條闊 d 嘅玩下
邊條撚樣係咁俾負評??
邊條撚樣係咁俾負評??

一開 post 已經有
邊條撚樣係咁俾負評??

佢好有恆心!

有冇巴打俾下意見

上網睇過啲人話samurai麻麻

有冇巴打俾下意見

著開 boots 就 桃
利申:著緊 0705sp
件 Barbour到咗,但d油味好似勁得濟,有咩方法搞搞佢

有冇巴打俾下意見

上網睇過啲人話samurai麻麻

er .... 我覺得好過豬。
想買條原色直腳牛仔褲 budget ~1000 有冇咩推介?
想買條原色直腳牛仔褲 budget ~1000 有冇咩推介?

Sugar Cane 同Pherrow’s 好似有below 1k

只可以吹下風等佢散。 巴打係邊度買?
件barbour收埋左一兩個月之後好勁油味 可以點解決

試下放係通風嘅地方一排,睇下有無好d ...如果係油益味,我會水洗再re-wax

我放係窗口曬左一星期先冇咁重味

只可以吹下風等佢散。 巴打係邊度買?

Endclothing,夾埋另外一件Harrington Jacket,星期五落單,今日收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞