[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
開題叫我地估
估中爆文
但發現自己好撚忙
都係開估算
廢事我地估中
真係暴斃都唔掂

我已估中左現實既劇情

有冇獎?

獎品係 MM 唔理你一個下晝
開題叫我地估
估中爆文
但發現自己好撚忙
都係開估算
廢事我地估中
真係暴斃都唔掂

我已估中左現實既劇情

有冇獎?

我係燥底,諗住搵嘢玩下點知個個係到潤我
叫其他老師同你出埋卷

呢單嘢唔係我跟開
開題叫我地估
估中爆文
但發現自己好撚忙
都係開估算
廢事我地估中
真係暴斃都唔掂

我已估中左現實既劇情

有冇獎?

明明就好努力咁估緊
無聽ts 見標題係晚安去咗搵goodnight
無聽ts 見標題係晚安去咗搵goodnight

+1
google search:
goodnight theme song
已經係Kkbox 搵左個電影playlist逐首播 差十幾首到 Sade and sound
已經係Kkbox 搵左個電影playlist逐首播 差十幾首到 Sade and sound

冇計,邊個叫你地無啦啦s我
開題叫我地估
估中爆文
但發現自己好撚忙
都係開估算
廢事我地估中
真係暴斃都唔掂

我已估中左現實既劇情

有冇獎?

3點半先訓醒
想估都估唔到

我記得第一季定第二季都有屌過你叫你休息下
睇黎係時候要再屌你去休息了
燥底係要仆街既先兆
休息從來都唔係問題
休息完補番哂d文就得喇

樓主連坐法

樓主連坐法

不過樓主得閑搞多d類似既野玩 幾鬼正

樓主連坐法

我有把握爆到一章先玩

終於出完一份,仲有一份。

出唔落,執格式執左我一日
仲以為係唱無心睡眠

樓主連坐法

你點對得起d無s你的讀者

樓主連坐法

我有把握爆到一章先玩

終於出完一份,仲有一份。

出唔落,執格式執左我一日

Good luck
我冇咩其他野講

你出完卷好出文

我一向仆街s你既

明明自己 m 開
怪舊毒 s 佢

依家扮唔係 m 底
可恥
以前明明好撚享受有人屌
愈屌愈有文 依家屌下都嬲豬
屌同屈唔好混淆。

可以屌我少文,唔可以屈我走數。
屌哂你地老味,岩岩沖涼越諗越唔份氣,洗完杯大大力撻到窗邊等佢晾乾水。點知太大力,差小小飛左出街
屌哂你地老味,岩岩沖涼越諗越唔份氣,洗完杯大大力撻到窗邊等佢晾乾水。點知太大力,差小小飛左出街

連隻杯都催你出文
好事來的

Bb用杯都唔用我啦

仲屈我屈你

Bb用杯都唔用我啦

仲屈我屈你

涼又沖完,杯都用埋再洗好晾緊水,係時候打文之後去瞓覺,唔好又補眠先阿,打完先一次過瞓到起身返工會好啲。

又放隻杯出黎
一陣伯母又見到

又放隻杯出黎
一陣伯母又見到

又諗起伯母洗杯事件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞