[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
Coldplay - birds

改答案 - Don McLean - Vincent (Starry Starry Night)

女歌手

Fuck
The morning after?

好似激左小小
張圖同歌有關?
係咪Lana Del Rey 架
張圖同歌有關?

唔係佢地
係咪Lana Del Rey 架

唔係
cause baby you're FIREwork
有 baby 有 fire's work
Perfect Match

有冇link? 我比多啲提示....今章既名同歌詞有關.

比盡喇...

https://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw
應該就唔係啦
咁直觀去估係唔得既
M底冇咁膚淺
利申冇聽英文歌
咁直觀去估係唔得既
M底冇咁膚淺
利申冇聽英文歌

本身都少聽英文女歌手 呢加瘋狂down緊新歌聽
唔估了,等M底開估完再喪追文要佢今晚出完今章

比你有啲貢獻,個下張圖係邊一段劇情,估中我出多一個tips

真子望大王子訓覺

唔小心俾你呃咗正皮
估中直接出文啦好嘛

出 tips 咁小兒科
罷工唔估

唔小心俾你呃咗正皮
估中直接出文啦好嘛

出 tips 咁小兒科
罷工唔估

爆一章啵

真子望大王子訓覺

唔中?

唔小心俾你呃咗正皮
估中直接出文啦好嘛

出 tips 咁小兒科
罷工唔估

爆一章啵

點估得中啊

好明顯係莉莉奈望住南仔度傳送門啦
白境,莉莉奈同小島別離
白境,莉莉奈同小島別離

唔係喎,小島仲有肉體,應該係小島同莉莉奈講放棄等死,之後冷戰莉莉奈不停哭那一幕
正解des~隻歌係電影嘅theme song
Jewel - Brahms lullaby
btw樓主真係將朝三暮四玩得出神入化
正解des~隻歌係電影嘅theme song

sia?
Jewel - Brahms lullaby
btw樓主真係將朝三暮四玩得出神入化

咩電影嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞