[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
其實點解咁少正皮
明明咁多人傾同推 d post已經成日爆

利申未正皮

因為香港人生活壓力大,放工想輕輕鬆鬆睇下文,點知虐心到仆街

依個真,其實大家都係想睇故放鬆,所以笑/甜係多人睇。對劇情同角色刻劃要求低啲
其實點解咁少正皮

利申未正皮

正皮少=難吸引新毒,小心引火自焚

唔可以貪心忘舊㗎

有鬼,講咁耐咪有人又係扣正皮
其實點解咁少正皮

利申未正皮

我係即俾正皮既毒毒
其實點解咁少正皮

利申未正皮

我係即俾正皮既毒毒

即俾+1,俾完個正皮,追文屌M底都理直氣壯點
屌,正皮味一早俾撚咗囉,點解仲未有文咖
屌,正皮味一早俾撚咗囉,點解仲未有文咖

係呀! 文呢
之前d post 最少2個
呢個post 得番1個負皮
應該開心
其實點解咁少正皮

利申未正皮

唔可以貪心忘舊㗎

有鬼,講咁耐咪有人又係扣正皮

不過今篇抵比
皮已正
次次都比個正皮你
我返嚟啦
我返嚟啦

LIVE?
一早比左正皮
文呢
如果樓主玩返正皮加字數
個post就會好多人正皮
如果樓主玩返正皮加字數

我玩正皮加文,係我知大家有幾喜歡篇文。

依兩日我有冇要求你地比正皮我先出文?我咪日日一樣七八千咁寫。

咁樣你地好似留住塊狗餅,等我餓先餵我有咩分別?
如果樓主玩返正皮加字數

依兩日我有冇要求你地比正皮我先出文?我咪日日一樣七八千咁寫。

唉~ 你米識做同我LIKE哂咁多版既文佢。夠正皮夠反應我自然睇到啦………下下要我乞咁,我都有尊嚴同要求架
我返嚟啦

LIVE?

係呀
https://open.spotify.com/album/4WmEAPlQs2ZFxGsBO9UiFJ
聽住歌睇故,真係會睇到喊
其實我都無正皮
其實點解咁少正皮

利申未正皮

依個真,其實大家都係想睇故放鬆,所以笑/甜係多人睇。對劇情同角色刻劃要求低啲

諗起 facebook 有個作者話
童話殺死悲劇
[black]其實我勁鍾意虐心殘酷嘅悲劇[/black]
其實我都無正皮

我廳到樓主心碎嘅聲音
其實點解咁少正皮

利申未正皮

諗起 facebook 有個作者話
童話殺死悲劇
[black]其實我勁鍾意虐心殘酷嘅悲劇[/black]

你MON住個POST15分鐘,一陣立即同我報告
如果樓主玩返正皮加字數

唉~ 你米識做同我LIKE哂咁多版既文佢。夠正皮夠反應我自然睇到啦………下下要我乞咁,我都有尊嚴同要求架

其實
我覺得搞好個 facebook 同紙言實際啲
當初都係因為紙言先留意到個故
發現太慢之後google 見到高登有仲要快好多先入post 睇

雖然最近好撚虐心
但睇得好撚爽
因為我代入既係虐人既角
咁睇真心爽好多

就好似睇ntr 咁
從來都只係代入ntr 男主角個個角色度
特別一d 在男主角面前搞緊佢條女而條仔又唔知個下真心好撚正

期待火野良條女會比人搞
愈虐愈爽

虐心係冇問題
觀點與角度先係重要性

Ps.一開post 就正皮左
10分鐘後有文,嚟多次好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞