[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
正皮係俾前面嗰段

唔好將查曼德變 gay thx

外傳:當查曼德見到廢青狼
正皮係俾前面嗰段

nono
呢段感覺太唔hehe

真子join返六口
查查傷心欲絕 遇上某男角 天雷勾動地火
umm其實我成日都覺得要m樓主
都唔好用正評m(?)
因為過100正評先會有黃色讚好手指
有時新毒真係因為呢樣野先會好奇禁入黎睇下
我成日覺得樓主d post 次次都就黎爆先會有接近100正評
其實唔係好明睇但又唔比正評既人既心態
(我相信好多人話扣起正皮但其實係比左既哈哈)

要m既用字m算喇
我真心覺得正皮作為一個讀者其實係好基本應該要比
given that個故有令你滿意既地方
何況係正皮仲有效吸引新毒
雖然我地呢班現毒都好高級
但總係會想呢d有心又高質既故可以比到更多既人睇既!

比你講中左
其實一開波就正皮左 個個post都係
晏晝個下真係一時貪玩講左個大話仔
年少輕狂 請見諒

Btw M底我想問下
其實之前投過既角色 你有無 唔見 到
正皮係俾前面嗰段

nono
呢段感覺太唔hehe

真子join返六口

查曼德同安德魯點睇
正皮係俾前面嗰段

nono
呢段感覺太唔hehe

真子join返六口

查曼德同安德魯點睇

有安德魯咩都 ok
正皮係俾前面嗰段

nono
呢段感覺太唔hehe

真子join返六口

查曼德同安德魯點睇

有安德魯咩都 ok

兩個差一點先食到真子的偽襟兄弟
真子估到啲咩
我地有冇線索估到

有,佢其實係知道點搵聖火,唔係個火係邊

我估到
火童話真子同大王子扑野就可以有力量,根本聖火就去鬼左太陽國度,應該係以前個太陽王去學道個時偷左聖火,個公主(大王子個妹),之前臨死就係靠聖火補血升lv

但係真子點估到
完左第二十章人都輕輕啲
呢章好高汁,睇到好肉緊。

本身諗住負皮樓豬

點知睇到眼濕濕手震震,仆街禁錯咗正皮

本身諗住負皮樓豬

真子應該唔知不死金身咩黎
佢應該未有情報住
真子應該唔知不死金身咩黎
佢應該未有情報住

佢點都會知嘅 你當佢有仔細解釋我冇打到

本身諗住負皮樓豬

毒毒都是口裏說不,身體卻很誠實
鳩估 聖火係業火入面 兩樣野其實互通

真子唔係想俾條鳳凰羽毛肥蛆食晒,等佢變到聖火一樣,之後放低佢在火盤當油燈燈芯用掛

好瘋狂嘅想法
依返工好眼瞓
明明成個隱藏劇情叫 太陽與聖火

聖火果part講完咁濟 都仲未講太陽同聖火有咩關係

鳩估太陽國會有聖火
12點有無文
鳩估 聖火係業火入面 兩樣野其實互通

都係火神整出黎

你睇業火果D瘟疫淨係對
卡伯萊斯人區域有影響就知
又想殺死夜神D人
好快會分解

兩個星期冇上畫堂 到底有冇毒毒畫插畫㗎
好快會分解

兩個星期冇上畫堂 到底有冇毒毒畫插畫㗎

可以試下一幅插圖加一萬字 應該會引到畫師出嚟
正皮係俾前面嗰段

nono
呢段感覺太唔hehe

真子join返六口

查曼德同安德魯點睇

佢地如果一對,好浪費
但我會祝福佢地
都唔好用正評m(?)
我成日覺得樓主d post 次次都就黎爆先會有接近100正評

要m既用字m算喇

比你講中左
年少輕狂 請見諒

Btw M底我想問下

想佢覆你就另外reply 問佢啦
佢都唔覆我既,膠是我給既 雖然好似上次都已經係咁講,但下次都係唔鬼留言
都唔好用正評m(?)

要m既用字m算喇

比你講中左
年少輕狂 請見諒

Btw M底我想問下

想佢覆你就另外reply 問佢啦
佢都唔覆我既,膠是我給既 雖然好似上次都已經係咁講,但下次都係唔鬼留言

當然覆。

每次行書局見到好多3-400like嘅書都幾葡萄

可能我仲差啲嘢
角色,要等等先,唔想亂開

今天很blue
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞