[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike

好明顯係莉莉奈望住南仔度傳送門啦

慶青狼望住乞丐王子

好明顯係莉莉奈望住南仔度傳送門啦

慶青狼望住乞丐王子

笑咗
亂估,單純係自己好鍾意
https://youtu.be/dAjJm8foMEg
樓主早兩日話爆章又訓咗
最後又係第二日補返
跟住嗰日又話休息

之前話四更又冇咗
分兩日出四更

今次仲話要我地估中先爆

其實 mm 嘅「爆」都係提早透支啲文
跟本就冇多到
世紀騙案

中國式普選
都唔跟國際慣例嘅
樓主早兩日話爆章又訓咗
最後又係第二日補返
跟住嗰日又話休息

之前話四更又冇咗
分兩日出四更

今次仲話要我地估中先爆

跟本就冇多到
世紀騙案

中國式普選
都唔跟國際慣例嘅

冇儲文出多左都算「爆」
但爆完都少過第二季日常
樓主早兩日話爆章又訓咗
最後又係第二日補返
跟住嗰日又話休息

之前話四更又冇咗
分兩日出四更

今次仲話要我地估中先爆

跟本就冇多到
世紀騙案

中國式普選
都唔跟國際慣例嘅

咪爆左成章囉?第十九章完左喇,隻獅子講完瘴鼠用業火嘅原因就開左第二十章。

跟住我都維持日日兩更,比之前多一更去返6000,係尋晚先4000。

唔好令其他新毒誤會我。上次講爆一萬就一萬,加更就加更。
我講左好多次,話4更果日我出左3更,但係太攰,最後果一更留到第日出,姐係兩日共6更,條數點計都齊。

我真係打到嘔血,咁樣屈我唔係咁好啵
玩時玩,唔好講到我言而無信咁,我幾時走過數,最衰都係有拖冇欠。

我只係怕有新毒誤會會睇睇下爛尾,咁我真係寫幾多都百詞莫辦。
開估喇

https://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc

Taylor Swift -Safe & Sound (Hunger games theme song)

I remember tears streaming down your face
When I said 'I'll never let you go'
When all those shadows almost killed your light
I remember you said 'Don't leave me here alone'
But all that's dead and gone and past tonight.

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

Don't you dare look out your window
Darling everything's on fire
The war outside our door keeps raging on
Hold on to this lullaby
Even when the music's gone
gone

更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
The sun is going down
No one can hurt you now
You and I'll be safe and sound

(INSTRUMENTAL)

大家比d空間樓豬
我驚佢遲早爆血管死
玩時玩,唔好講到我言而無信咁,我幾時走過數,最衰都係有拖冇欠。

唔駛咁擔心
大家都知你勤力

BTW 又話估到放工
又開咗估
依家點計先
大家比d空間樓豬
我驚佢遲早爆血管死

M底就黎比我地玩殘
大家比d空間樓豬
我驚佢遲早爆血管死

我地叫佢早啲訓又唔聽
死都要補完眠先出文
你地估估到又話我反口,我咪開估算。
出卷,唔鬼理你地
言而無信說好的放工開估
(唔好唔開心啦樓主bb )
大家比d空間樓豬
我驚佢遲早爆血管死

M底就黎比我地玩殘

M底冇咁易殘,但佢對讀者的反應係好敏感的

你知道嗎,樓主bb你永遠是最好的
你出既文,同你對我既愛一樣,我永遠都唔會嫌多,知道嗎?
其實我好鍾意呢d interaction 幾好玩

你知道嗎,樓主bb你永遠是最好的
你出既文,同你對我既愛一樣,我永遠都唔會嫌多,知道嗎?

出卷,唔鬼理你地

又走數

好想睇文啊
出卷,唔鬼理你地

又走數

好想睇文啊

尋日咪話左依個星期忙啲 鬼有走數,我晏啲先打咋嘛
出卷,唔鬼理你地

又走數

好想睇文啊

尋日咪話左依個星期忙啲 鬼有走數,我晏啲先打咋嘛

咁你快啲出完卷出文啦
仆街,真係ts
岩岩瞓醒冇得估
開題叫我地估
估中爆文
但發現自己好撚忙
都係開估算
廢事我地估中
真係暴斃都唔掂

我已估中左現實既劇情

有冇獎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞