[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
綠萊想借業火復活自己個女合理,所以綠萊對文女好好。山洞個個應該就係大師兄來
文女應該無辜俾人屈

機制方面改名巴諗得仲好過我
大家都血祭 2打2對抗最後混合,業火聖火皆為一念,最後本為一,其實每個都有自己嘅業,鳩估槍彈係以白打黑,以黑打白咁玩
機制機制
聖業兩火互相吞食
靈童如果贏左應該開名了
唔係遲下點打火老母

依家2v2入左battle mode
係咪好似俄羅斯方塊咁
我消一行或者打個combo
對面就飛幾個符出黎咁

如果真子一早殺左文女
無左條毛
係咪已經gg左
定係會推遲個副本觸發
聖業兩火互相吞食
靈童如果贏左應該開名了
唔係遲下點打火老母

係咪好似俄羅斯方塊咁
對面就飛幾個符出黎咁

車果真子一早殺左文女
無左條毛
係咪已經gg左
定係會推遲個副本觸發

飆飆山成員之
聖業兩火互相吞食
靈童如果贏左應該開名了
唔係遲下點打火老母

係咪好似俄羅斯方塊咁
對面就飛幾個符出黎咁

車果真子一早殺左文女
無左條毛
係咪已經gg左
定係會推遲個副本觸發

飆飆山成員之

睡著唔小心打到

你再細心睇下成個20章
你地討論下先,今日我休息半晝,畫下畫
本來文女俾條毛真子後都和好了,但靈童點完真子去山洞回來後,態度又轉變到連查曼德都要提防一下佢同火教可能有關而唔敢同佢討論,個山洞會有什麼呢?

M底說是轉折點,是說人物關係還是劇情?之前說會有新野出的一章都係講人物關係

鳩估,真子唱歌,靈童加20好感已經觸發條件,可以得知靈童名字,但靈童的真名會帶來很嚴重的因果關係,所以靈童不能自己說破。
於是借火蝶叫真子去探索大師兄藏身的山洞,最後真子在山洞遺留的裝備找到弒火教所收集的靈童資料,得知靈童名字,靈童真正身份可能會震撼整個崇火教。
再鳩估,聖火只會超渡人,但靈童卻重生於聖火
決定睇改名巴 solo 算
同真子鬥"業力"你地真係未死過
留名睇真子先吸火童 再取大師兄
明明咁多蛛絲馬跡,有冇人預見到綠萊嘅叛變
好~下晝落筆
好~下晝落筆

屌你,2B
本來文女俾條毛真子後都和好了,但靈童點完真子去山洞回來後,態度又轉變到連查曼德都要提防一下佢同火教可能有關而唔敢同佢討論,個山洞會有什麼呢?

M底說是轉折點,是說人物關係還是劇情?之前說會有新野出的一章都係講人物關係

鳩估,真子唱歌,靈童加20好感已經觸發條件,可以得知靈童名字,但靈童的真名會帶來很嚴重的因果關係,所以靈童不能自己說破。
於是借火蝶叫真子去探索大師兄藏身的山洞,最後真子在山洞遺留的裝備找到弒火教所收集的靈童資料,得知靈童名字,靈童真正身份可能會震撼整個崇火教。
再鳩估,聖火只會超渡人,但靈童卻重生於聖火

靈童就係鳯凰

尋日忙碌左一日,今日畫完畫,食左個靚lunch,出完卷,心情靚爆

尋日忙碌左一日,今日畫完畫,食左個靚lunch,出完卷,心情靚爆

爆文既時候到了

尋日仲係到諗會唔會綠萊畫個符落靈童度
畢竟佢最近行為極度反常 明明話唔再飲酒
點知哩幾篇都瘋狂飲......

依家講咩都冇用 快D出文比我睇埋後事如何

哩鋪真係追住你條撚黎含

哩鋪真係追住你條撚黎含

文呢

哩鋪真係追住你條撚黎含

點解你唔出聲
文呢

我仲等緊你講個轉折位幾時出,其實只係一個動作
文呢

即係鳩估錯晒

幾時先肯俾我估中一次
文呢

即係鳩估錯晒

幾時先肯俾我估中一次

你估機制,都唔關事
文呢

一知動作,一定係查曼德插入
文呢

一知動作,一定係查曼德插入

1.真子一巴車落綠萊度

2.亞瑟睇唔過眼主人投靠業火 一野撞鳩死佢
唔係,我好耐之前已經暗示左綠萊會背叛佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞