[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
真子唔係想俾條鳳凰羽毛肥蛆食晒,等佢變到聖火一樣,之後放低佢在火盤當油燈燈芯用掛

跟住佢就究極進化左做聖火本人——鳳凰
真子就由崇火教教徒上位上做教主

然後開始量產火舍利

比粒火舍利子lili奈咪可以去冥界賺第一桶金囉

發達大計
真子唔係想俾條鳳凰羽毛肥蛆食晒,等佢變到聖火一樣,之後放低佢在火盤當油燈燈芯用掛

然後開始量產火舍利

唔止一桶
真子估到啲咩
我地有冇線索估到
真子估到啲咩
我地有冇線索估到

有,佢其實係知道點搵聖火,唔係個火係邊
M底如果你係呢個位轉線既話

新舊毒一定會棄故

點解?認真問,今章好夠啵 夠哂突破
最近幾章真係好好睇

然後開始量產火舍利

發達大計

之後組織白境部隊,專門阻人復活

新舊毒一定會棄故

我覺得你完埋呢條線大家先有心機睇下一條線

唔係又會心郁都想睇真子點同大王子扑野

唔得,佢接住下一條伏

新舊毒一定會棄故

唔得,佢接住下一條伏

棄到接番真子線再重睇

新舊毒一定會棄故

唔得,佢接住下一條伏

棄到接番真子線再重睇

樓豬最鐘意開十幾廿條線並行
跟住一野十幾廿條駁埋一齊
整個大爆炸式展開

逼樓豬集中一線就會失左佢寫作特色

新舊毒一定會棄故

唔得,佢接住下一條伏

棄到接番真子線再重睇

整個大爆炸式展開

所以今晚仲有無文?

新舊毒一定會棄故

唔得,佢接住下一條伏

棄到接番真子線再重睇

整個大爆炸式展開

正皮左你
M底盡情發揮啦
唔洗理我地9up

新舊毒一定會棄故

唔得,佢接住下一條伏

棄到接番真子線再重睇

整個大爆炸式展開

正皮左你
M底盡情發揮啦
唔洗理我地9up

你地試下,賓周都咬斷你

新舊毒一定會棄故

唔得,佢接住下一條伏

棄到接番真子線再重睇

整個大爆炸式展開

正皮左你
M底盡情發揮啦
唔洗理我地9up

你地試下,賓周都咬斷你

所以今晚仲有無文?

大家都休息下啦
爆到嘩一聲果個伏出左未???
爆到嘩一聲果個伏出左未???

屌一聲嗰個出咗
所以今晚仲有無文?

大家都休息下啦

休息=睇文
真子估到啲咩
我地有冇線索估到

有,佢其實係知道點搵聖火,唔係個火係邊

我估到
火童話真子同大王子扑野就可以有力量,根本聖火就去鬼左太陽國度,應該係以前個太陽王去學道個時偷左聖火,個公主(大王子個妹),之前臨死就係靠聖火補血升lv
正評 加速
umm其實我成日都覺得要m樓主
都唔好用正評m(?)
因為過100正評先會有黃色讚好手指
有時新毒真係因為呢樣野先會好奇禁入黎睇下
我成日覺得樓主d post 次次都就黎爆先會有接近100正評
其實唔係好明睇但又唔比正評既人既心態
(我相信好多人話扣起正皮但其實係比左既哈哈)

要m既用字m算喇
我真心覺得正皮作為一個讀者其實係好基本應該要比
given that個故有令你滿意既地方
何況係正皮仲有效吸引新毒
雖然我地呢班現毒都好高級
但總係會想呢d有心又高質既故可以比到更多既人睇既!

btw
其實呢排有追但成日比人點上內地做野所以好累睇完就覆唔到
呢幾話好好睇啊!!
估唔到竟然有太鼓呢類既節奏元素可以加到入去
係異世界味道咁強烈既情況底下多返少少打機feel
其實有時睇睇下我都會諗 角色們放咁多時間心力去game 現實生活點算

btw2
見到有好多錯字但mark完比我del左
記得2個only
1) 欲仙欲死
2) 恪守(非格守)

btw3
查慢德真係好好j
真男人黎
快d變佢做hehe
正皮係俾前面嗰段

唔好將查曼德變 gay thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞