[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike

多謝巴打默默推
建築成本減兩次13%?
「嗯!我昨晚作了少連筆記,認為使用————」尼菲特翻開筆記說着,某名
哨兵衝進大廳。

少連,估唔到正字係咩字

BTW 菲菲

卜十 許
智慧型既談判專家都冇個
比2個女人同npc 傾計係咩玩法

明明屍人同由里都係到
智慧型既談判專家都冇個

明明屍人同由里都係到

講建築又唔叫埋起城的依時
都仲未串連到法蘭西果幾個想點,做咩要一大班人過河

定過沙漠

定過沙漠

過沙漠
佢地去河邊只係想 pump 水拎眼淚

定過沙漠

過沙漠
佢地去河邊只係想 pump 水拎眼淚
耳其頓人打完咖哩去遠東行咁耐都未到,法國騎士冇咁快出到場
建築成本減兩次13%?

寫多左
建築成本減兩次13%?

寫多左
智慧型既談判專家都冇個

明明屍人同由里都係到

一開始冇人知地精做乜,當然係最大果兩粒見啦
智慧型既談判專家都冇個

明明屍人同由里都係到

一開始冇人知地精做乜,當然係最大果兩粒見啦

見最大2粒唔係問題
但傾計我個人覺得要搵食腦既去傾
睇住2條女比個npc 撚狗咁撚真係笑左
仲要比佢地差d 拆左個牆
班地精都好有自知之明,對住佢地講事實,唔理係咪吋佢地,都照加好感度,相反言過其實或者錯估就減好感度
想講好耐......
你個減號點解係用破折號
想講好耐......
你個減號點解係用破折號

你誤會左,係破折號用減號駁埋
老實講,六口個位比神神子坐最合適,尼菲特根本無咁的才能
現在回想六口呢個角色真係好全能
有佢一定唔會比德軍打到成個server 比人佔哂
尼服班柒頭如果對手係六口真係唔知點打
唯一想像到就係六口最後都念在舊情放水比尼服

曾經,有一個人叫希特拉

曾經,有一個人叫希特拉

俾返以前個神神子我
睇完真子篇再去返主線覺得有d索然無味
希望下篇PVE再有高潮位
想講好耐......
你個減號點解係用破折號

你誤會左,係破折號用減號駁埋

破折號用空格加刪除線扮最靚

曾經,有一個人叫希特拉

俾返以前個神神子我
睇完真子篇再去返主線覺得有d索然無味
希望下篇PVE再有高潮位

要時間鋪呀嘛
個鐘係咪已經出過場?

如果個鐘出過場,帶莉莉奈去打地精金身的副本會唔會觸發劇情?

每個種族/勢力都有關於金身的情報?定十二神之下的信仰者都各有一件代表金身的道具?

尼菲特打史詩副本都用重甲?定係上路途中繼續用重界練兵?中途換裝有冇人幫手撐十秒?

如果會劇透唔簽得,請快點出正文解答
尼菲特打史詩副本都用重甲?定係上路途中繼續用重練兵?中途換裝有冇人幫手撐十秒?

如果會劇透唔得,請快點出正文解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞