[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
真子篇真係第三季最高質, 劇情有劇情, 意境有意境, 仲有哲學加埋.. 好催淚, 睇到好心up

其實第三季係以真子線完去啟動成個世界,其他線先得到解放,而真子線就完了

即係所有野都係因為依個因,其他亞洲組先獲得既果? 真子拯救世界?

第三季主軸係大組之爭同攻略高神塔
真子線係後者嘅鑰匙
開咗高神塔又可以幫到大組之爭

前半季係講點入高神塔
後半季就係攻塔同搶地
可以想像第三季有好多劇情機制玩

大局上我估係咁
母服嗰邊唔知有冇戲份
樓主好似講過話牙清同阿圖會上一綫角
而呢兩件蛋散仲係母服

第三季應該會長過第二季

btw 樓主係咁屌我出圖
自己又唔出地圖
我又覺得唔會第三季就打高神
記得m底講過話有5季
一係第五季打
一係第四季打完高神第五季仲有野玩
如果要第三季打埋高神真係會太撚長
好沉重咁樣完左 希望其他線可以輕鬆啲
我又覺得唔會第三季就打高神
記得m底講過話有5季
一係第五季打
一係第四季打完高神第五季仲有野玩
如果要第三季打埋高神真係會太撚長

覺得第四季會有新嘢
個二十章長到傻,之前見靈童聽完歌瞓左已為食中個題目,原來真子先係主菜。

真子真心慘,身邊朋友知道佢其實對安德魯事件有陰影但又幫唔到手開解佢,漸漸地真子將自己這次不幸當成是輕易相信別人,所以給人出賣的報應。同樣地,她出賣別人亦會相對的回想起自己,所以第二季SM NPC先會咁痛苦。俾綠萊,文如初背刺後那驚人的集心力,只是因為哀莫大於心死。

廢青狼說的變強,六口對真子的上心,都只是幫真子加強外殼來保護已經受損的內心。

而查曼德,真子很清楚自己於查曼德而言是多麼有吸引力,所以查曼德為著真子著想,壓下慾望等真子接受自己這舉動可以打破真子的心防。

真子只是要一份信任,說來簡單,但真子要的那份信任卻是沒有時限,是永久的。三人旅行,途中遇靈童收伏文如初,變成五人團打副本,靈兒超然物外,剩下三人卻有兩個已背刺後離場,就只得一個查曼德不離不棄。如果連查曼德都出賣真子,真子應該唔止棄驚,可能會去投胎轉世。

所以,又到鳩估劇情
那位女太陽騎士找到查曼德,知道大王子愛上旅人後,使計令真子誤會大王子背叛自己,途中又知道原來是神神子私下放人,所以懷恨在心,第四季就是說真子於現實破壞仿生體神神子,但神神子有資料備份,所以第五季說真子尋找備份破壞,要神神子所有資料都不存在於世。

唔洗俾膠我,我自派
點呀,今季比唔比到新感覺大家

係長啲架喇今季

其實當初我叫你地估果個位

就係綠萊一開始支持殺文如初

當佢聽到文女話用業火復活左文姬之後,真子仍然想殺文女,綠萊馬上阻撓,其後同文女傾密計就係搵機會放佢出去通水

所以由綠萊對文女

文女對火童依兩個主要角色態度改變,係可以推測到今章嘅結果

所以我話有新嘢咁解
哪怕是火童,她也需要
FBI is watching 樓豬
哪怕是火童,她也需要
FBI is watching 樓豬

需要安慰啊

彈啲正皮比我
見到樓主用泥打飛機D紙巾
好核突呀

下次等你開新po,即刻負皮
好核突呀

樹巴,你見到你有幾煩膠未
好核突呀

其實你儲左幾耐先儲到咁多精華紙巾團
你班仆街仔真係么心么肺

依家有毒毒要負皮刺激到我神經,仲唔幫我解畫
提示:第二十章仲有今日果篇先完。

留意火童跟文女及綠萊嘅對話,曾經有一個巴打提出凝問,但我扮睇唔到
提示:第二十章仲有今日果篇先完。

留意火童跟文女及綠萊嘅對話,曾經有一個巴打提出凝問,但我扮睇唔到

火童9成係文姬個仔啦
好核突呀

真話唔怕講

樹巴俾樓豬寫到又柒又咸濕又花心,講起真話上黎已經無曬顧忌
好核突呀

真話唔怕講

但係樹既實力係唔輸出里奧,真係要PVP樹應該會贏,只係成本好高
好核突呀

真話唔怕講

但係樹既實力係唔輸出里奧,真係要PVP樹應該會贏,只係成本好高

樹的實力唔重要,唔影響佢賤格形象,佢花心行為令到無女讀者鍾意佢,佢同時有得食俄妹同加奈又令無男讀者鍾意佢,簡單d講就係過街老鼠
好核突呀

真話唔怕講

樹的實力唔重要,唔影響佢賤格形象,佢花心行為令到無女讀者鍾意佢,佢同時有得食俄妹同加奈又令無男讀者鍾意佢,簡單d講就係過街老鼠

咪就係

樹變左做臭尻,終於有讀者講返句公道說話

yes
又要用下體思考
明知有伏 見到俄國女人都要狗衝埋去
搞到慘死 浪費大家復活材料
你班仆街仔真係么心么肺

依家有毒毒要負皮刺激到我神經,仲唔幫我解畫

你篇篇都唔知點解有兩個負皮,可以預計得到,扮咩受刺激姐
其實點解咁少正皮
明明咁多人傾同推 d post已經成日爆

利申未正皮
其實點解咁少正皮

利申未正皮

因為香港人生活壓力大,放工想輕輕鬆鬆睇下文,點知虐心到仆街
其實點解咁少正皮

利申未正皮

正皮少=難吸引新毒,小心引火自焚
其實點解咁少正皮

利申未正皮

正皮少=難吸引新毒,小心引火自焚

唔可以貪心忘舊㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞