[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

1001 回覆
109 Like 2 Dislike
唔係,我好耐之前已經暗示左綠萊會背叛佢地

為左個女復活不惜買人獻祭聖火想 復活個女
寧願全世界既業力都係晒佢自己度 都要復活個女
又話過如果嬲可以令個女復活 一定嬲死真子
睇得出佢為左個女真係咩都做得出

之後知道左 傳說中既文姬透過"業火"復活
又再想將自己透過業火復活個女
下回分解未
下回分解未

今日帶人出去打波,晏小小先。今章要小小技巧
仲唔比我釣到你地
仲唔比我釣到你地

個個巴打日日都好似追數咁追你出文,由一日一萬/四更縮到六千/三更,咁忍讓你個M底竟然掉轉玩大S掘起想釣我地癮?
仲唔比我釣到你地

個個巴打日日都好似追數咁追你出文,由一日一萬/四更縮到六千/三更,咁忍讓你個M底竟然掉轉玩大S掘起想釣我地癮?

睇你地就明,下個位又跟住爆,跟住就到下一條翁線,啪啪啪啪啪
仲唔比我釣到你地

你咪比佢開心下囉
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

做咩要我單機 ,吹水討論鳩估前題係要有文出阿
原來綠萊黑化玩業火會係爆點
唔知點解我只係覺得呢件係一件幾正常嘅事
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

因為m底好似只係欣賞你嘅推論

我都冇咩癮,所以小咗上水
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

因為m底好似只係欣賞你嘅推論

我都冇咩癮,所以小咗上水

咁煮我呀
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

1. m 底點名要你挑戰
2. 投角好耐冇上水

[black]估嘢佢又唔理,追文佢又燥底[/black]

做下 cdrom 算
得閑入嚟講下早晨簡簡單單
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

2. 投角好耐冇上水

做下 cdrom 算

邊有唔理,有時你地估中我扮唔知丫嘛
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

2. 投角好耐冇上水

做下 cdrom 算

姐係認咗隻投角有排都唔會上水啦
連我鍾意嗰啲角色唔見晒
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

2. 投角好耐冇上水

做下 cdrom 算

連我鍾意嗰啲角色唔見晒

雷克斯
安德魯
夫/克蘇魯
卡斯特
里奧
由里
索菲亞

全部失蹤人口
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

2. 投角好耐冇上水

做下 cdrom 算

連我鍾意嗰啲角色唔見晒

雷克斯
安德魯
夫/克蘇魯
卡斯特
里奧
由里
索菲亞

全部失蹤人口

喂,舊既唔去啊
0000出 係咪姐係今日係0更
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

2. 投角好耐冇上水

做下 cdrom 算

連我鍾意嗰啲角色唔見晒

雷克斯
安德魯
夫/克蘇魯
卡斯特
里奧
由里
索菲亞

全部失蹤人口

雷克斯
我都好掛住佢
究竟佢要單人副本到幾時
會唔會收收埋埋挑戰左個無限之塔到頂層
0000出 係咪姐係今日係0更

可能樓豬覺得唔夠多人追住佢嚟含
冇癮
等改名巴挑戰單人副本算

2. 投角好耐冇上水

做下 cdrom 算

連我鍾意嗰啲角色唔見晒

雷克斯
安德魯
夫/克蘇魯
卡斯特
里奧
由里
索菲亞

全部失蹤人口

雷克斯
我都好掛住佢
究竟佢要單人副本到幾時

等睇雷克斯拎齊神裝單挑德軍

頭盔﹕克羅諾斯神盔 (效果:視距+5000KM,每秒自動回血回藍500)
裝甲﹕冥獄烈火戰神之鎧 (效果:100%免疫全屬性魔法攻擊, 99%免疫物理攻擊)
鞋: 荷米斯之靴 (效果: 移動附帶飛行屬性, 耗藍可100米內瞬移)
武器﹕戰神阿瑞斯之劍 (效果: 100%無視敵人防禦力, 單體攻擊帶範圍傷害)
飾品﹕祈願十字架 (效果: 瀕死狀態無敵5分鐘, 冷卻時間:48小時)

2. 投角好耐冇上水

做下 cdrom 算

連我鍾意嗰啲角色唔見晒

雷克斯
安德魯
夫/克蘇魯
卡斯特
里奧
由里
索菲亞

全部失蹤人口

雷克斯
我都好掛住佢
究竟佢要單人副本到幾時

等睇雷克斯拎齊神裝單挑德軍

頭盔﹕克羅諾斯神盔 (效果:視距+5000KM,每秒自動回血回藍500)
裝甲﹕冥獄烈火戰神之鎧 (效果:100%免疫全屬性魔法攻擊, 99%免疫物理攻擊)
鞋: 荷米斯之靴 (效果: 移動附帶飛行屬性, 耗藍可100米內瞬移)
武器﹕戰神阿瑞斯之劍 (效果: 100%無視敵人防禦力, 單體攻擊帶範圍傷害)
飾品﹕祈願十字架 (效果: 瀕死狀態無敵5分鐘, 冷卻時間:48小時)

陰公 我隻屍人連大家都忘記埋
岩先係樓豬樓下間吉野家打邊爐
唔知有冇見到樓豬
岩先係樓豬樓下間吉野家打邊爐
唔知有冇見到樓豬

WTF係火車站附近?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞