日本不同租車公司嘅租車及車型記錄分享

876 回覆
246 Like 6 Dislike
唔該晒!即刻開番個Skype 先
芭堤雅就幾好揸幾舒服
曼谷市中心就一定難過香港,
啲電單車多到癲,左穿右插,
唔建議新手揸
唔理Toyota邊間舖都可以打+81 925770091,搵英文hotline話要預約ETC

佢地英文好過我添呀
啲電單車真係恐怖
想問下toyota rent a car 日文會員果度地址點填先過到骨? 9填?
佢po出嚟晒命only,唔會答你任何問題
上次係toyota 租咗架harrier 都幾正舒服夠擺好多行李,gps 個d 又好用
Hybrid 同油車點揀好,用前者使唔使成日叉電,定係會自己叉
LM
舊電係起步果下有用架咋
唔使自己特登拉線叉
剎車會有regen
梗係混能車啦。混能車唔洗叉電㗎,佢會自動回充。
嚟緊第一次自駕去福岡,5個人+ 5個中gip,想問吓有邊款車夠擺同埋推介
暫時淨係睇到sienta 7-seater
唔一定
早幾日奈良返大阪
佢真係點左我行條最塞既路
我都試過
點我行山路,條路又窄又單程,嚇死寶寶
我係新大阪站間budget
俾左架差不多新車我, 只係行左1300 公里
google map成撚日懶聰明幫你慳5,6分鐘而點你入啲好奇怪嘅路
CEP1/10收皮
[Customer Notice]We will close our new bookings from October 1, 2024.

*Some rental car locations may stop accepting reservations earlier than October 1.
*Each shop has different closing time.

https://hayatabi.c-nexco.co.jp/cep/en/
租過又冇野喎
仲要單拖
可能我好彩
我都租過一次S2000
都係單拖 都係冇事
行左入一戶建住宅區 戓者窄路
有冇人知名古屋機場times拎車要幾耐左右? 太耐既我book市內就算
我租果陣唔知網上有咁既負評
仲渣到老鍊咁遠
畀 Vitz 咁整蠱?

我租 ORIX 就係貪佢有 Kei Car 租
貪 Kei Car 行高速公路有得收平啲

咁我好彩,租咗咁多次,都係畀返我揀嗰個級數我
而家變到西咗咁多呀?😱
我 18 年都响佢地度租過部 FD2

攞車嘅時候,仲叫我一齊影有 d 咩地方花咗凹咗
仲叫我還車前唔好 delete
可以有個 record 一齊對

我同佢講我係揸去秋名山
佢仲叫我要小心 d,(因為當時佢地啱啱比人炒咗部 S15)

話埋佢知我會去埋河口湖
佢仲有介紹我去邊度有好嘢食

還車時,仲車番我去 JR 站搭車
我仲覺得幾好相與添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞