日本不同租車公司嘅租車及車型記錄分享

876 回覆
246 Like 6 Dislike
Toyota租過架假gr Yaris,踩到著engine 燈
捱翻去租車間鋪換翻架aqua俾我,仲好力過嗰架垃圾,還車退翻差價俾我,etc又唔洗我俾錢
你要有力水就唔好考慮呢個class嘅車
唔該巴打
咁網上book定OTS 7人車(6人3喼)
租埋ETC
我都係揸返自己速度, 嫌我慢隔離有追越車道可以過我頭
i see~姐係撞手神
發夢GR YARIS喺京都踩到上160
去到可以加450円一日唔使墊底,睇你會唔會咁做
要預早打去book
上次去問toyota好似GR Yaris全日本得5架
唔知宜家有無多
點解要扮唔見
你食咗下手既油
租R34一日要幾錢
早排去福岡想租x-trail epower但租唔到
最後租左serena epower
都幾好力水,一家四口坐得幾舒服
但唔知係咪成日煲冷氣,得around 12km/L
同我想像中既hybrid車慳油程度有少少出入
收到 唔該Ching

小弟都係想揸部JDM上秋名完個夢

希望平平安安 無事無幹
因為d 油唔係係機場附近入
租車唔揀架靚同新唔通揀架舊同柒?
之前個師兄講係話肉眼睇唔到既野 所以我先咁問

你呢啲癲狗 文都未爬就係度吠吠吠 以為自己揸十二年車就好型

你應該都係啲T撚 0.5秒綠燈就呠鳩人
之前沖繩同budget 租左架Mazda 2坐兩個人
揸4日全保38,800羊算唔算正常價?
取車還車過程都正常無特別要等好耐
不過mazda2就算地板油都無乜feel
沖繩budget 有無伏
其他hybrid 行高速係行油
epower 行高速仲on99 chur爆副計係到差電
笑左
原來就係你食咗我啲油。
租過幾次都係toyota rent a car, 日文網用google translate 就搞掂
試過租左架米數得93km既fielder hybrid
而家有得包埋NOC,一定加埋
證明你人品好,可以租到極低里數嘅車。
跟大隊一定無死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞