日本不同租車公司嘅租車及車型記錄分享

876 回覆
246 Like 6 Dislike
咁真係加小小錢指定要混能了 真係入小兩缸
曼谷日夜都塞, 唔會快得過坐鐵好彩上次淨係還車要入市區
個人覺得Yaris Cross 致命傷係馬力唔夠多,淨係city先會有用
中過伏啦

佢兩邊係打龍通,入油條友起碼彈成3-4次槍
想問下toyota 有乜車款係會有埋360 prius 有冇
離開Aeon Rycom 去那霸方向第一間Eneos 見過標153yen。
上次住那霸酒店附近Eneos 178yen,行多4km還車油針冇郁,近租車店油站大約190yen左右
想問下樓主你喺Toyota 日文網站租完車,係打電話去book ETC card 定去到先問?
Toyota d 分店密到好似香港d 金拱門咁
車多又新,租過2次都勁新,不過價錢一定貴d
巴打喺福岡租邊間?
Toyota
租咗架NOAH Hybrid
好坐又慳油
1-2個成人 就租4人車
3-4個成人 就租7人車
5-6個成人 就租大佛
7個人好心你就租兩架車

基本上2個人. toyota rent c1全部都塞得落
扁尾既全部都可以收起後座
唔係扁尾既collora都可以收起後座

或者咁講, GR86都塞得落4隻喼你揀Yaris會塞唔落?
塞慣,揸車舒服好多
toyota 本身既租車款得基本野, 唔會有360option野

可能有但我未預過
上次yaris竟然有360
嗰次係喺仙台嗰度租嘅
我唔係樓主,小小資訊俾你
你預先1個月打電話去間鋪book定就一定有
之前聽過網上好多人話去到先問,人哋話已經租晒出去
抆水 要疊起啲喼
租levorg會開心啲
我剛九州就是2人yaris
行李不多的話還好吧
反正都開140以下
仆街我又係上次福岡機場打去日產叫佢地接我
點撚知打極都無人聽
終於一打通就立即Hello 佢啦
佢老尾ererer no English 然後cut 鳩我線!!
返到市區,無論係自駕定grab,幾公里路都要塞成個鐘,我接受唔到
三個大篋真係唔好諗細車
Sienta hybrid 啦最少
夠力嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞