有冇跑步撚入嚟吹下水 (97) 夏日熱辣辣注意補充水份

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
係唔係落樓梯會更痛
呢個位多數係 上網搵下
要拉翻鬆臀肌 同全休一排
唔係手尾更長
今日行返路條itb好似順左呢家唔痛了

係 落樓梯會比較痛 我打算休翻個零禮拜先再試下easy run
我係跑完坐低企起身個下開始痛 跑個陣唔痛

今日落街行翻順隻腳好好多了
隻shokz openrun pro 用咗兩年左右一邊耳就無咗聲 唉
淨係跑步帶
唔知係咪汗多無整返乾
但又話防到水
練跑多啲斜路 真係唔同世界
我同你一樣
5k 10k成績好似唔差
但跑zone2都係好慢
我諗我問題係平時練錯+練得太少
師兄係點練
1.8+ fit快老屎忽 LM
又落成個星期雨,大家會唔會keep 住照跑定跑機?
以前要行澗,跳落水塘遊水
我信你
Lm
開始真正練習 去康文度一次做個baseline先
咁好,邊度有得做?
你咁輕磅!!! 好羨慕
好似幾好咁
50KG
八掛GOO下
8間體育館健身室新增「自我體質測試站」:

.灣仔區:港灣道體育館(灣仔港灣道27號)
.中西區:中山紀念公園體育館(西營盤東邊街北18號)
.觀塘區:彩榮路體育館(觀塘彩榮路58號彩福邨第三期)
.油尖旺區:大角嘴體育館(大角嘴褔全街63號大角嘴市政大廈5至7樓)
.西貢區:調景嶺體育館(將軍澳翠嶺路2號)
.屯門區:兆麟體育館(屯門兆麟街19號屯門兆麟政府綜合大樓2至5樓)
.北區:保榮路體育館(上水百和路19號)
.荃灣區:荃灣體育館(荃灣永順街53號)
https://www.facebook.com/LCSDPlusss/videos/1431291131126644/?ref=embed_video&t=20
https://news.mingpao.com/ins/%E7%86%B1%E9%BB%9E/article/20240310/s00024/1709695884715
Inbody都唔知
啲數據幾靚仔

不過我肌肉量去到85% 比你勁
輸姐喎 咁都叫輕?
成9日都落雨,好憎
On9仔叻唔切 TANITA嚟架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞