30歲以後好難keep 住身形體重

759 回覆
87 Like 354 Dislike
睇住啲個人資料
巴打好勤力
見到跑步減肥都知道唔駛睇落去
熱到傻 不了
睇字眼 樓主似係 做咗一段時間都冇進展
咁佢其實應該再做多少少 或者變下方法
真架,就算你體脂高,少打塊面會睇落無咁臃腫,醒目d,對眼都有神d
你有冇睇佢留言
。。。。

佢話食公仔麵都肥
又食飯後果
午餐茶記

做咗啲咩
你校只睇樓主
或正負皮排序
最後一頁
屌你老母 死老餅
戒糖, 戒垃圾食品, 閪冧咁跑步 , 行山 ,游水, 做gym , 唔洗做死一樣運動, 做到悶就改另一樣, 多d照鏡照下d 肥膏有幾肉酸, 買條細一個碼既貴衫俾個動力自己要減到著到為止。好多方法去做但一定離唔開做運動,減肥得呢條路長久
卡路里吸收>消耗 = 肥, 完。
Respect你嘅勤力
但無得將自己個套放哂係所有人上面
例如有人番到屋企仲要做家務 湊仔
除左番工 仲有好多其他責任都要花時間
人人唔同
我本身係肚餓會躁嘅人來
我自己試係飲水止餓個人會冇哂動力做嘢
食生果比較唔影響自己動力 容易啲正常生活
咁有食嘢點都舒服過唔食嘅
好多嘢都得 我食蘋果係窮加懶啫 你搵吓volume eating 其實好多嘢都係基本上好難食肥人
生果 菜之外仲有部分魚柳 鹽味爆谷 希臘乳酪 南瓜 只要你調味少油糖其實好難食到爆卡路里

其實真係冇必要妖魔化生果 你唔係話食榴連嘅 even比較高少少卡路里嘅蕉都唔過100kcal/100g
話自己食生果食肥 你計過卡路里就知道根本得啖笑
冇睇過啲嘢食卡路里就係咁 吓吓斷鳩估 以為乜鳩都唔食得 幾餐辛苦完自己就亂食
其實睇吓啲數字真係唔使死 知啲嘢卡路里差幾多倍已經好夠用
連登仔好睇心情 好難觸摸
唔啱但點樣都唔會話係食生果食肥啊嘛
我當你食蕉先算 兩條都飽到癲啦喎點樣食蕉食肥
不如諗吓佢外面茶記食咩先
隔住個moon都feel到樓主好撚肥
1. 生果係健康 因為有卡路里以外嘅益處
2. 生果要揀 細蘋果要食4-5個先等於一碗飯
3. 計完三大都唔知蘋果有咩問題
4. 有跑好過冇跑 有重訓就唔好跑
有 但做到想死先有效…
建議買隻測心跳嘅手錶試
廢就廢喇 到30歲都不斷搵藉口無人幫到你
點會難戒心態問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞