自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
要求人工高過你或者差唔多
符合你要求嘅人點解唔搵廿幾歲又身材好嘅女仔?
唔係話你嘅要求好高
但符合你要求嘅人 佢地都有好多選擇
見到依啲最難頂
啲App嘅人都話我算係高質(講緊內外在都有)

人老珠黃唔抵得啲零零後𡃁妹青春無敵
要求高170cm+ 順眼(唔使要靚仔 正常就得) 人工高過我或者差唔多 傾到計就得 認真專一拍拖

除非你真係信連登仔fg 50k
唔係既話50k左右又無女朋友又要唔係player
其實都幾難
至少我識個d有50k左右既
唔係一早就有女朋友就係活到老玩到老
小心身邊d誇誇群
男揀女 大部情況下$都唔緊要
好似我符合晒你要求有突
重要係性格好,唔西,唔好比班誇群害死你
身邊差唔多條件既99% 25-30都比人封晒盤
肯上連登都好 踏出第一步
點樣可以做到剩係睇個user name 已經覺得煩到仆街
交個朋友,之後講你有乜可以改善
人工高過我或者差唔多

其實今時今日女方仲對男方有收入要求算唔算仲未達到性別平等
即係仲有父權主義嘅思想
同一個30歲女人搵個19歲𡃁仔拍拖一樣

如果咁情況大把連登仔笑條仔煲老藕
阿姐 男人點同女人啊
後生5年同後生接近20年係兩件事黎
我應該符合絲打要求 月入50 170以上 每星期gym3-5次
我做醫療 但都好難好難識人 (唔想醫院識 驚比人講是非)如果有絲打 唔介意 我厚面皮咁第一次留tg 可唔搵我傾下計 我無咁高要求5-7分都得

@Happyfriday414

試下唔要50k
改有樓會唔會好d
你好明顯要求高啦,我有50k點解要揀3x歲,揀啲廿零歲唔好?
你揀人,人揀你,
其實無另一半又有咩問題?
一樣
都係同緊同自己完全唔同人生階段嘅人拍拖(唔係講錢,係人生階段)
咁你後生果陣有冇拍過拖
又扮女人
冇圖真係討論唔到
就算其他女仔覺得OK, 但係男同埋女嘅評價係唔同。例如女仔會同男仔打機其實係好高分表現, 但肯定女仔係唔會咁覺得
都合理 男人好現實 無論18-80歲 都鐘意18-25既妹子
50k 30歲+男性
目標係18-25女性啦
尋人post 我好想同你打招呼呀 口德村 ok 工人褲女仔
https://lih.kg/2549907

死毒撚
唔係,根據人口統計30歲樓下嘅香港人口係男多女少嘅,所以溝仔向下發展唔係向上發展的話其實個pool係大d。中女收割處男才是最佳解決辦法。樓考慮下d小鮮肉啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞