自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
我都係諗呢個point
呢個收入同齡or above男性會想要妹妹仔/玩下就算

你要中呢幾點一係等時運到
一係降低標準
女人覺得keep得好過廿頭
但係男人除咗硬件keep得好 仲想要個後生青春嘅感覺

唔係話你keep得好有問題 而係男女focus point唔同...
去到搵50k既圈子,其實唔好使
如果40歲同30歲結好正常
但你可以追故,我係覆緊話29溝19果類case
不過覆得太多人甩咗

我嘅重點係人生階段,唔係睇歲數
如果68同88歲拍拖,就算差20年都無問題
睇完你出嘅post 再有咁嘅回覆, 唔怪之得你單身啦. 正常嘅.
呢個真 重要唔少做到Mental 見過唔係八婆講是講非就自言自語 樣就更加唔好提 幾靚點都係殘過正常作息既人
計埋服務行業 侍應啊清潔啊 裝修啊個啲
全港 有50k 又真係一成

但好明顯呢啲樓主點會接觸到又睇得上?

10年前大學生比例20%左右
當年入八大 30中 依加有50k 好basic 啦
老實講樓主想搵50k 好合情理

數據型討論
交友apps見護士 有一半要skip
哩個世界上除咗毒撚之外仲邊可能有男人170cm以上順眼月入50k而且仲未有女架
毒撚哩啲最優質埋單客你都睇唔上眼就plan定終老都得
算鳩數啦
唔好搵個別例子黎講

大把女人一到三十就塊面浮腫,面形拉長
同廿幾歲時無得比

其實男人都係一樣,根本避免唔到
你真係唔識㗎喎 宜家啲妹豬無車無名牌唔帶佢周圍打卡去旅行撚會show你 仲陪你食壽司郎
樓主接受唔到over 40嘅男人啦一定
1000個已經無135個, 一半都唔知有無
同埋年紀差太多好難傾到d咩
咁睇你想搵咩啦
人大左真係唔會好似18 22個陣咁耍白痴既
有啲男人想要青春好轟動既愛情有啲人係想要溝通到明對方諗乜 乜人都有
百貨應百客啦
比player玩到都已經係無咩腦
要求50k少左8成人以上,單身再少一大部分
樣(順眼)又無一堆,自己30歲又無左大部分
170以上又無左一半(香港男性中位數)

果極端少數人娶個無咩腦30歲既人番屋企做花樽?
你背後有幾千樣野心
我未襯 再努力也擋不住競爭
不用吻 我輸不起
你的抱負太多
但我極明白我
實在沒法抽身愛下個

你每日也比較在計分
再合襯 我發現我都只屬次等
手在震 去握手會比拖手使你愉快得多
快為實現野心 放下我
事實上就係你個type 無人要吖嘛

仲用咩百貨應百客黎呃自己
白唔白 同埋身材點
呢兩樣重要過哂你以上講嗰啲條件
年紀差咁多好似湊女咁玩玩下就厭 都係貪唔會上身用嚟得閒扑下唔會想長久
佢想搵返收入差唔多既男仔好合理,不過收入差唔多既男仔唔想揀樓主都好合理
我又唔係無人要你未繼續囉
你出咗咁多次first date有冇總結吓
睇吓自己有咩做啱 有咩做錯
要女人識得反省

你係咪搞錯咗啲乜嘢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞